ALERTĂ | Accident cu trei TIR-uri pe Centura Capitalei, între Jilava și Berceni. Trafic îngreunat

28 feb. 2023
415 Afișari
ALERTĂ | Accident cu trei TIR-uri pe Centura Capitalei, între Jilava și Berceni. Trafic îngreunat
ALERTĂ | Accident cu trei TIR-uri pe Centura Capitalei, între Jilava și Berceni. Trafic îngreunat | Sursa foto: Infotrafic București și Ilfov/Facebook

Un accident rutier în care au fost implicate mai multe TIR-uri s-a produs, în această după-amiază, pe Centura Capitalei, între Jilava și Berceni.

Infotrafic România scrie că,  din primele informații, 3 autocamioane au fost implicate în coliziunea de pe DNCB (Centura Capitalei, în zona localității Jilava, sensul de mers către localitatea Berceni. Nu sunt persoane rănite. Din cauza accidentului, traficul rutier se desfășoară pe o singura bandă, alternativ.

Ce spune Poliția despre accidentul cu trei TIR-uri de pe Centură

La ora 14:05, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informa că, pe DN Centura București, în zona localității Jilava, județul Ilfov, s-a produs o coliziune soldată doar cu pagube materiale:

Traficul rutier este oprit pe sensul de mers către loc. Popești-Leordeni, circulându-se alternativ pe celălalt fir. Valorile de trafic sunt în creștere și se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute.

Știre în curs de actualizare.

 

Cookies