ALERTĂ | Accident cu pieton pe Bulevardul Timișoara din București. Pietonul, lovit de o mașină, chiar pe linia de tramvai. Trei linii STB (1, 11 și 25), blocate | UPDATE

06 iul. 2023
1194 Afișari
ALERTĂ | Accident cu pieton pe Bulevardul Timișoara din București. Pietonul, lovit de o mașină, chiar pe linia de tramvai. Trei linii STB (1, 11 și 25), blocate | UPDATE
ALERTĂ | Accident cu pieton pe Bulevardul Timișoara din București. Omul a fost lovit de o mașină, chiar pe linia de tramvai. Imagine simbol: Societatea de Transport București - STB SA

Un pieton a fost accidentat de un autovehicul în urmă cu puțin timp pe Bd. Timișoara din București. Accidentul s-a petrecut pe linia de tramvai.

UPDATE, ora 17:32: Liniile 1, 11 și 25 funcționează normal pe Bd. Timișoara, potrivit STB.

Liniile 1, 11 si 25 functioneaza normal pe Bd. Timisoara, pe sensul spre Sos. Progresului. Blocare si deviere: 68 de minute (15:15-16:23).”

UPDATE, ora 15:41: STB a anunțat că liniile 1, 11 și 25 de tramvai sunt blocate din cauza accidentului:

Liniile 1, 11 si 25 – blocate pe Bd. Timisoara, dupa intersectia cu Bd. General Paul Teodorescu, pe sensul spre Sos. Progresului. Cauza: eveniment de circulatie terti.” a transmis STB.

Știre inițială

Zona începe să se aglomereze

Un accident a avut loc în jurul 15:10 pe Bd. Timișoara din București, lângă AFI Cotroceni. Potrivit spuselor unui membru al paginii „Info Trafic București și Ilfov”, un pieton a fost accidentat de un autovehicul.

Martorul a spus că zona începe să se aglomereze.

Pieton accidentat de un logan la AFI pe Bd. Timișoara, pe linia de tramvai. Se va aglomera. 15:10.” – G. T.

Doi martori au spus că mașina a fost oprită pe contrasens și că șoferul ar fi încercat să o evite pe doamna care a traversat. Probabil, doamna respectivă a fost victima. Nu se știe dacă aceasta a traversat neregulamentar sau nu.

  • Am văzut ca era un Logan alb oprit pe linia de tramvai, însă cumva pe contrasens, era cu fața spre AFI, dar pe sensul de mers spre Răzoare.
  • Da, probabil a încercat să o evite pe doamna care a traversat.” – G. T.

O altă persoană prezentă la fața locului a spus că un echipaj SMURD a plecat spre locul accidentului, pentru a-i acorda îngrijiri medicale victimei:

După 30 de minute a plecat o mașină de SMURD (ambulanță) spre locul accidentului.” – G. A.

Societatea de Transport București (STB) nu a transmis nicio informație despre circulația tramvaielor până în momentul publicării acestei știri.

Te-ar putea interesa și:

Cookies