ALERTĂ | Accident cu autobuz pe Șoseaua Mihai Bravu. STB: Liniile 1 și 10, blocate la Baba Novac. Martor: O oră nu a mișcat niciun tramvai | UPDATE

13 mai 2024
825 afișări
ALERTĂ | Accident cu autobuz pe Șoseaua Mihai Bravu. STB: Liniile 1 și 10, blocate la Baba Novac. Martor: O oră nu a mișcat niciun tramvai | UPDATE
ALERTĂ | Accident cu autobuz pe Șoseaua Mihai Bravu. STB anunță că liniile 1 și 10 sunt blocate la Baba Novac. Martor: De o oră nu se mișcă niciun tramvai | Sursa foto: Cetățean Sector 3/Facebook

Liniile de tramvai 1 și 10 sunt blocate la acest moment pe Șoseaua Mihai Bravu în urma unui accident ce s-a produs pe calea de rulare a acestora. În impact, a fost implicat și un autobuz. Traficul din zona Baba novac este îngreunat.

UPDATE ora 16:55 – Liniile 1 și 10 funcționează normal la acest moment. Acestea au fost afectate pentru mai bine de o oră. Iată mesajul transmis de STB:

Liniile 1 si 10 funcționează normal pe Șos. Mihai Bravu. Blocare si deviere: 65 de minute (15:30-16:35).

Cu toate astea, oamenii trebuie să știe că pot exista în continuare întârzieri ale tramvaielor pe traseu.

Liniile 1 și 10, blocate pe Șoseaua Mihai Bravu

Societate de Transport București (STB) le-a transmis bucureștenilor, în jurul orei 15:42, că două linii de tramvai sunt blocate la acest moment pe șoseaua Mihai Bravu din Sectorul 3 al Capitalei. Mai precis, sunt afectate liniile 1 și 10.

Vehiculele de transport public care circulă pe șine nu pot înainta din cauza unui accident ce s-a produs în zona Baba Novac. Din imaginile apărute pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”, se pare că în impact a fost implicat și un autobuz.

Au fost deja aplicate măsuri de deviere a tramvaielor. Iată mesajul transmis pe contul de „X” (fost Twitter) STB SA Clienți:

Liniile 1 și 10 – blocate pe Sos. Mihai Bravu, la Baba Novac. Cauza: eveniment de circulație produs în zona liniilor de tramvai. S-au aplicat masuri de deviere.

La fața locului se află deja autospeciale de intervenție ale STB. De asemenea, s-au prezentat și echipaje de poliție pentru a determinat circumstanțele în care s-a produs accidentul, dar și echipaje de pompieri.

Un martor a transmis, pe grupul de Facebook „Cetățean Sector 3”, următoarele:

Mașina alba nu a văzut autobuzul, a făcut stânga și a intrat în el.

Din fericire, în urma accidentului nu au existat victime.

Cookies