Alergiile cauzate de ambrozie au sosit. Daniel Băluță anunță amenzi uriașe pentru proprietarii care nu-și curăță terenurile

17 iun. 2021
308 afișări
Alergiile cauzate de ambrozie au sosit. Daniel Băluță anunță amenzi uriașe pentru proprietarii care nu-și curăță terenurile

Alergiile cauzate de ambrozie au sosit, iar Daniel Băluță anunță amenzi uriașe pentru proprietarii care nu-și curăță terenurile pline de ambrozie.

Daniel Băluță anunță amenzi de până la 20.000 de lei pentru proprietarii care nu-și curăță terenurile pline de ambrozie.

Chiar dacă pentru mulți dintre noi ambrozia pare să fie o simplă plantă, pentru multe persoane înflorirea ambroziei reprezintă o perioadă cu probleme grave de sănătate. Așadar, primarul Sectorului 4 îi anunță pe cetățenii care dețin terenuri virane, că sunt obligați, atât prin lege, cât și moral, să și le curețe și să stârpească ambrozia.

Băluță spune că încă din primăvară, Poliția Locală a transmis 74 de somații proprietarilor de terenuri pline cu ambrozie, iar în perioada următoare vor începe verificările, dacă ambrozia a fost sau nu eliminată.

Persoanele care au ignorat înștiințările din partea autorităților, riscă amenzi de până la 5.000 de lei pentru persoanele fizice și până 20.000 de lei în cazul persoanelor juridice.

„Amenzi de până la 20.000 de lei pentru proprietarii care nu-și curăță terenurile pline de ambrozie.

Pentru mulți dintre noi, ambrozia este o plantă ca oricare alta. Există însă foarte multe persoane pentru care înflorirea acestei plante înseamnă o perioadă cu grave probleme de sănătate! Prin urmare, toți cei care dețin terenuri virane sunt obligați atât de lege, cât și moral, să și le curețe și să strâpească ambrozia.

Încă din primăvară, colegii de la Poliția Locală au transmis 74 de somații proprietarilor de terenuri pe care există această plantă, iar în perioada ce urmează, vor verifica dacă ambrozia a fost sau nu eliminată de pe aceste spații.

Cei care au ignorat înștiințările dau dovadă de inconștiență și riscă amenzi de până la 5.000 de lei pentru persoanele fizice și până 20.000 de lei în cazul persoanelor juridice. ”, a declarat primarul Sectorului 4, Daniel Băluță.

Sursă foto: Facebook/ Daniel Băluță

Cookies