Aleile din Parcul Tineretului (zona Pod-Cuțitul de Argint) continuă să fie reparate. Lucrările ar trebui să fie gata în aproximativ 3 luni

22 feb. 2023
949 Afișari
Aleile din Parcul Tineretului (zona Pod-Cuțitul de Argint) continuă să fie reparate. Lucrările ar trebui să fie gata în aproximativ 3 luni
Aleile din Parcul Tineretului (zona Pod-Cuțitul de Argint) continuă să fie reparate. Lucrările ar trebui să fie gata în aproximativ 3 luni. Sursa foto: Facebook/ Horia Tomescu

Trustul de Clădiri Metropolitane București continuă lucrările de reparații la aleile din Parcul Tineretului în zona Pod-Cuțitul de Argint. În aproximativ 3 luni de zile, lucrările ar trebui finalizate, anunță Viceprimarul Horia Tomescu.

Reparații la aleile din Parcul Tineretului, zona Pod-Cuțitul de Argint

În prezent, se realizează lucrări de reparații pentru zona Pod-Cuțitul de Argint pentru următoarele:

  • 13.395,40 metri pătrați – lucrări la aleea pietonală prin intervenții de tip reparații;
  • 4.643,00 ml (metri liniari) – borduri pentru încadrare.

Contractul pentru aceste lucrări a fost atribuit prin procedură internă cu Trustul de Clădiri Metropolitane București. Lucrările ar trebui să fie gata în aproximativ 3 luni. Termenul de finalizare pentru reparațiile de la Pod-Cuțitul de Argint este data de 31 mai 2023, anunță Horia Tomescu într-o postare pe pagina de Facebook.

După 20 de ani, aleile din zona Cafeneaua Actorilor au fost reparate

În 2022, pentru prima dată după 20 de ani, municipalitatea a recepționat, în cadrul aceluiași proiect „Lucrări de reparații la aleile din Parcul Tineretului”, în zona Cafeneaua Actorilor, următoarele servicii:

  • 7.345 metri pătrați au fost refăcuți și reparați;
  • 127 ml (metri liniari) – amplasare rigole;
  • 2.063 ml (metri liniari) – borduri pentru încadrare.

„Plăcerea plimbărilor în acestă zonă trebuie redată cetățenilor, iar noi facem tot posibilul să ne atingem acest obiectiv deoarece suntem interesați de nevoile oamenilor care consumă agrement în parcurile și spațiile verzi administrate de Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București”, a conchis viceprimarul Horia Tomescu.

Reparații și în Parcul Regele Mihai I (fost Herăstrău)

La data de 17 februarie 2023, municipalitatea a transmis ordinul de începere a lucrărilor de reparații la aleea pietonală Michael Jackson din Parcul Regele Mihai I (fost Herăstrău), anunță viceprimarul Horia Tomescu.

Contractul de lucrări a fost încheiat între ALPAB (Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București) și Trustul de Clădiri Metropolitane.

Aici se vor realiza lucrări de refacere, reparații și reabilitare pentru aleea Michael Jackson pe o suprafață de 6.150 metri pătrați și 1.620 metri pătrați marcaj pentru pista de bicicletă.

Lucrările ar trebui să fie gata la începutul acestei veri.

Cookies