ARHIVA B365

ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. Tribunalul București a decis: Dan Diaconescu poate candida

ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. Magistraţii au decis că Diaconescu poate candida pentru că a îndeplinit toate procedurile prealabile necesare. Decizia Tribunalului Bucureşti nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel, scrie romaniatv.net.

ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. Jurnalistul Emil Simionescu a depus la Tribunalul Bucureşti o contestaţie în legătură cu candidatura la alegerile europarlamentare a fondatorului PPDD, Dan Diaconescu. Simionescu susţine că documentele necesare în dosarul de candidatură au fost semnate în alb de către Diaconescu şi apoi completat de una dintre angajatele PPDD.

ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. Emil Simionescu susţine că cea care a completat actele necesare a fost Daniela Alice Gheorghiu, contabil al PPDD, lucru ce ar putea fi demonstrat printr-o analiză grafologică. „Toate actele – declaraţia de avere, declaraţia de interese, declaraţia de acceptare a candidaturii şi declaraţia de necolaborare cu Securitatea, au fost semnate în alb de către Dan Diaconescu atunci când se afla în Italia”, a declarat Simionescu.

ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. Deputatul Daniel Fenechiu, avocat al lui Dan Diaconescu, a afirmat că acuzaţiile sunt lipsite de fundament, actele depuse de Diaconescu respectând legislaţia în vigoare. „Ni se povestesc nişte SF-uri produse de un cetăţean ce-şi doreşte notorietate. Oricine poate fabula pe această temă (…) Nu avem de-a face decât cu nişte fabulaţii”, a replicat Fenechiu.

ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. Biroul Electoral Central a acceptat deja lista PPDD depusă la alegerile europarlamentare, listă deschisă de către Dan Diaconescu, Simona Man şi Diana Voiculescu.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button