ARHIVA B365

ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014: Ce incidente au fost semnalate, până la ora 19:00

ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014: Potrivit sursei citate, numărul sesizărilor înregistrate este mult mai mic decât cele al celor de la ultimul proces electoral, din 2012, când au fost înregistrate peste 500 de situaţii privind posibile încălcări ale legislaţiei electorale.

„Faţă de cei care au încălcat regulile stabilite de legislaţia electorală, structurile Ministerului Afacerilor Interne au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 6.000 de lei”, a mai spus Dajbog.

ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014: Referitor la sesizările privind posibile infracţiunila alegerile europarlamentare, au fost înregistrate 47 de situaţii, cele mai multe având ca obiect votul multiplu sau votul fără drept.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) a mai precizat că duminică au votat 806 de persoane arestate preventiv care nu şi-au pierdut drepturile electorale.

„Aşa cum ştiţi, misiunea colegilor mei nu se va termina la ora 21:00, când este ora oficială de închidere a urnelor. Ei vor asigura şi paza buletinelor de vot, a proceselor-verbale şi a celorlalte materiale folosite în secţiile de votare, pe timpul transportului către Birourile Electorale Judeţene”, a mai spus Monica Dajbog.

ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014:  Următoarele declaraţii privind procesul electoral vor fi făcute la MAI luni, la ora 12:00.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button