Alegerile cu extra topping: Nicușor Parmezan, Gabriela Fior Di Latte sau Piedone Pepperoni? Trenta Pizza și ideea sa simpatică (Dna. Șoșoacă s-a cerut afară din meniu)

07 iun. 2024
3086 afișări
Alegerile cu extra topping: Nicușor Parmezan, Gabriela Fior Di Latte sau Piedone Pepperoni? Trenta Pizza și ideea sa simpatică (Dna. Șoșoacă s-a cerut afară din meniu)
Alegerile cu extra topping: Nicușor Parmezan, Gabriela Fior Di Latte sau Piedone Pepperoni? Trenta Pizza și ideea sa simpatică (Dna. Șoșoacă s-a cerut afară din meniu). Sursa foto: Agerpres

Trenta Pizza a pregătit o campanie specială cu ocazia alegerilor pentru Primăria Capitalei: cei mai importanți candidați din cursa pentru PMB au primit câte o pizza specială, iar bucureștenii sunt încurajați să voteze care este sortimentul ce va intra în meniu pentru următorii patru ani. De la pizza cu „blat de Ilfov” a Gabrielei Firea, la „Popescu Pepperoni”, pizza care te „corupe să o mănânci”, niciun candidat nu a scăpat de descrieri speciale (mai puțin Diana Șoșoacă, deoarece aceasta le-ar fi cerut celor de la Trenta să îi scoată sortimentul de pizza de pe site).

Lupta electorală pentru Primăria Capitalei nu are loc doar la dezbateri sau în campanii electorale, are loc și în farfurie. Trenta Pizza a realizat o campanie specială cu ocazia alegerilor, pregătind câte un sortiment de pizza pentru fiecare dintre cei mai importanți cinci candidați la Primăria Municipiului București. În acest moment mai sunt disponibile doar patru descrieri și tipuri de pizza, deoarece Diana Șoșoacă a cerut ca sortimentul „dedicat” ei să fie eliminat de pe site.

Trenta Pizza a pregătit câte o pizza (cu umor) pentru cinci candidați la Primăria Capitalei

Deși descrierile sunt prezentate drept pamflet, sortimentele de pizza sunt cât se poate de reale și pot fi comandate de la Trenta Pizza. Mai mult, internauții pot vota pizza preferată care va rămâne în meniu pentru următorii 4 ani. „E datoria ta să decizi ce mănânci, nu îi lăsa pe alții să aleagă pentru tine.”, scrie pe site-ul pizzeriei. Iată care sunt sortimentele și descrierile foarte simpatice pentru fiecare candidat:

Pizza „Gabriela Fior Di Latte”

„Alege o pizza cu blat de Ilfov.
Ingredientele atent selectate vin doar de la producători care poartă ie.”

pizza Gabriela Fior di Latte
Sursa foto: Trenta Pizza

Pizza „Nicușor Parmezan”

„Alege pizza preferată a chiriașului.
Ingredientele aranjate conform planului urbanistic local îți rezolva cu succes ecuația dintre foame și poftă.”

pizza Nicusor Parmezan
Sursa foto: Trenta Pizza

Pizza „Popescu Pepperoni”

„Alege o pizza care te corupe să o mănânci.
Combinația de ingrediente poate pica greu, așa că este recomandat ca această pizza să fie mâncată cu încă 46 de rude.”

pizza Popescu Pepperoni
Sursa foto: Trenta Pizza

Pizza „Sebastian Burduf Nduja”

„Alege o pizza care îți va da energie.
Cârnații suculenți și proaspeți sunt maturați doar în diplome de la universități de renume din USA.”

Pizza Sebastian Burduf Nduja
Sursa foto: Trenta Pizza

Pizza Dianei Șoșoacă nu mai există pe site

Diana Șoșoacă pare să fi fost deranjată de campania Trenta Pizza, cerându-le acestora să îi scoată sortimentul de pizza din cursa pentru „pizza Primară”, astfel că descrierea și poza cu cea de-a cincea pizza au fost înlocuite cu următorul text:

„Această pizza și descrierea ei au fost scoase pentru că ni s-a scris:

„Bună ziua .Va rugam sa scoateți aceasta reclama ce o afectează pe Diana Sosoaca și Partidul S.O.S. Romania.Va trimit notificare legala sa o scoateți imediat In caz contrar va acționez în judecata”.

Iar noi nu dorim să afectăm pe nimeni. Vă mulțumim de înțelegere.”

De asemenea, există și exit poll care ține evidența voturilor pentru cea mai populară pizza din cursă. La momentul scrierii articolului, topul arată astfel:

Sursa foto: Trenta Pizza

CITEȘTE ȘI

Cookies