ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Orban: PNL va desemna un singur candidat pentru competiţia cu PDL

de:
30 iun. 2014
0 Afișari
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Orban: PNL va desemna un singur candidat pentru competiţia cu PDL

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: 

Orban a susţinut că Biroul Politic Naţional va hotărî, marţi, asupra comandării sondajului de opinie pentru stabilirea candidatului PNL la prezidenţiale, în persoana lui Klaus Iohannis sau Crin Antonescu, urmând să se decidă dacă va fi vorba de o singură casă de sondare sau două, în funcţie de opţiunile celor doi liberali.

Vicepreşedintele PNL a precizat că interesul în cazul cercetărilor sociologice este legat de cota de încredere, intenţia de vot şi alte caracteristici privitoare la cei doi candidaţi, fiind necesar un eşantion mai mare decât cel folosit în mod uzual.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: 

„Noi nu putem intra în negocierile cu cei de la Partidul Democrat decât după ce PNL îşi va fi stabilit candidatul la Preşedinţia României (…) Nu există ca un partid să intre în cursă cu doi candidaţi la Preşedinţie. PNL îşi va desemna un singur candidat, care va intra în competiţia de desemnare a candidatului comun la Preşedinţie al parteneriatului dintre PNL şi PD”, a afirmat Orban, conform Mediafax.ro.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că PDL nu ar avea nimic împotrivă ca PNL „să-i măsoare” sociologic pe Crin Antonescu şi pe Klaus Iohannis pentru candidatura la prezidenţiale şi că „eventual şi PDL ar putea propune doi oameni”.

Cookies