ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.Oprescu,despre candidatura la PREZIDENŢIALE: DA, mă duc la prezidenţiale!

de:
30 iun. 2014
0 Afișari
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.Oprescu,despre candidatura la PREZIDENŢIALE: DA, mă duc la prezidenţiale!

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. „Încerc să fiu cât pot de cinstit față de oameni. Mă onorează ceea ce a spus Victor Ponta, pentru că funcția de președinte este una de demnitate în stat. Sunt foarte conștient că într-o astfel de situație am nevoie de o platformă extrem de puternică, de stânga. Eu nu mă duc să fiu iepurașul cuiva. Nu este nehotărâre, dacă va fi cazul și am toate elementele: DA, mă duc!”, a declarat Sorin Oprescu, la Antena 3, citat de stiripesurse.ro.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Ponta reduce lista prezidenţiabililor de stânga: Oprescu sau eu. Isărescu şi Tăriceanu – variante închise.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Oprescu a explicat că în cazul în care va fi susținut de PSD și de „poporul PSD”, el va intra cursă, dar tot ca independent.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Întrebat pe cine va numi premier, dacă va câștiga prezidenţalele, Oprescu a răspuns: „Am trei nume: Victor Viorel Ponta”.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Premierul Victor Ponta declara, recent, la România TV că lista scurtă cu cei care ar putea să candideze la alegerile prezidenţiale din partea partidului său s-a redus, acum rămânând doar două nume: Sorin Oprescu şi Victor Ponta.

Cookies