ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Oamenii din campania lui Iohannis, atacați cu ouă în Voluntari

de:
19 oct. 2014
1 Afișari
ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Oamenii din campania lui Iohannis, atacați cu ouă în Voluntari

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014:

Mai mulţi liberali au fost atacaţi, astăzi, cu ouă şi pietre, în oraşul Voluntari. Aceştia îi acuză pe oamenii primarului PSD, Florentin Pandele, transmite Realitatea.net

Incidentul a avut loc duminică dimineaţă, când membri de campanie ai lui Klaus Iohannis, din Voluntari, au mers să împartă afişe electorale. La un moment dat, aceştia susţin că au fost atacaţi cu ouă şi pietre pe o stradă din Voluntari de un grup care i-ar fi urmărit.

„Totul s-a întâmplat dimineaţă. Auzind îndemnurile doamnei senator Gabriela Vrânceanu Firea la o campanie decentă, am hotărât să mergem şi noi să împărţim afişe şi pliante în Voluntari după foarte mult timp, pentru că aici, în Voluntari, nu se lasă să se întâmple aşa ceva. Am fost întâmpinaţi de Poliţia Locală care, iniţial, ne-a cerut autorizaţia să împărţim pliante şi flyere, i-am spus că nu avem nevoie pentru că suntem în campanie şi nu deranjăm pe nimeni. Am pornit mai departe şi, pe o stradă, la 200 m de Poliţie, am fost întâmpinaţi de un grup de golani care au aruncat cu ouă şi pietre în noi, ne-au adus injurii. Toate acestea s-au întâmplat sub privirile consilierilor locali PSD ai Primăriei oraşului Voluntari. Nu au încercat să aplaneze conflictul. Noi am încercat să-i abordăm, să-i întrebăm ce se întâmplă. Nu ne-au răspuns, ba se şi amuzau pe la colţul străzii”, a declarat, la Realitatea TV, un membru PNL atacat.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014:

„Am recunoscut un singur consilier local, care nu arunca cu ouă, dar cred că-i supraveghea… domnul Viorel Iordache. Au aruncat cu ouă, au fost foarte agresivi, în ideea de a părăsi noi localitatea. Am avut norocul că unii cetăţeni care primeau de la noi afişe ne-au luat apărarea”, a povestit un altul.

Cookies