ȘTIRI

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Monica Macovei: „Sunt singura care îl poate bate pe Ponta”

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Declaraţiile principale ale Monicăi Macovei, conform Mediafax.ro:

– Candidez pentru funcţia de preşedinte al României: Mă interesează România, să văd competiţii curate, investiţie, locuri de muncă şi alte lucruri care se fac cu determinare, curaj şi negociere.

– Ce aduc eu nou în politică: aduc o experienţă naţională şi inrternaţională mare şi aduc obiective atinse şi la nivel naţional şi internaţional. Folosind aceste lucruri îmi voi realiza obiectivele pentru ţară, împreună cu românii.

– Eu vreau aceste schimbări pentru România şi vreau ca românii să vină împreună cu mine, tocmai ca să schimbăm România în bine. Folosesc acest prilej ca să îi chem încă o dată lângă mine şi o voi face pe tot timpul campaniei.-

– Sunt singura care îl poate bate pe Ponta. Candidez independent.

– Mă bazez pe oameni, pe voluntariat şi pe mici donaţii ale celor care vor să mă susţină. Ne limităm la resursele pe care le avem. Sunt încrezătoare. Sunt un candidat cu curaj, cu integritate.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a făcut un anunţ video pe site-ul său oficial, marţi, la ora 20.00, prin care şi-a anunţat candidatura la alegerile prezidenţiale, promiţând că „va asigura pentru România o economie liberă şi sănătoasă, care creează locuri de muncă şi oportunităţi pentru tineri şi o viaţă decentă pentru pensionari”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button