ȘTIRI

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Mircea Cărtărescu îl susţine pe Klaus Iohannis

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. „De-acum, Iohannis sau nimic! Îndemn pe toată lumea care are încredere în mine să-l voteze, în turul al doilea, pe Klaus Iohannis, un om incomparabil mai bun decât oponentul său. Nu mai e timp de nuanțări și dubii. Avem de ales între bine și rău, între vest și est, între spațiul multicolor și spațiul gri. Distribuiți cât puteți!”, a scris Mircea Cărtărescu pe Facebook, conform realitatea.net.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. La începutul lunii octombrie, Mircea Cărtărescu se declara dezgustat, după ce premierul, Victor Ponta, publicase pe contul său de Facebook urări de succes, scriitorului român, înainte de anunțarea câștigătorului premiului Nobel pentru Literatură, deși, într-un articol, din noiembrie, 2010 pe blogul său, Victor Ponta îl numea pe Cărtărescu „intelectual al „Fuhrerului”‘, alături de Mircea Mihăieș.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. „Îi doresc mult succes lui Mircea Cărtărescu mâine, când se va anunța câștigătorul Premiului Nobel pentru Literatură! România are șanse mari să se bucure de un nou laureat!” a scris Victor Ponta, într-un postare pe Facebook, alături de o fotografie cu Mircea Cărtărescu, realizată de Adevărul.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Joi, în jurul orei 11.00, Mircea Cărtărescu a reacționat, într-un comentariu la postarea lui Iulian Tănase, afirmând: „În ceea ce mă privește, resping cu dezgust urările d-lui Ponta.”

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button