ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Macovei, despre Iohannis: „E un candidat slab, fără experienţă”

de:
11 aug. 2014
0 Afișari
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Macovei, despre Iohannis:

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  „ACL a formalizat astăzi o decizie cu care toată lumea era de mult timp la curent. Domnul Iohannis este acum în mod oficial rezultatul negocierilor de culise şi al unui proces de selecţie lipsit de transparenţă în interiorul celor două partide. Domnul Iohannis nu îi poate mobiliza pe nehotărâţi şi pe cei dezamăgiţi de politică şi nici nu a fost confirmat în vreo luptă electorală majoră pentru dreapta. A recunoscut acest lucru astăzi, declarând că ACL nu are voie să piardă alegerile cu o echipă de mii de aleşi locali. Îi reamintesc că funcţia de preşedinte al României se obţine obţinând încrederea şi votul românilor, nu aducând oamenii cu autobuzele la urne”, arată Macovei, într-o declaraţie remisă luni MEDIAFAX.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. 

Ea susţine că „actualul preşedinte al PNL este un candidat slab, fără experienţă politică relevantă la nivel naţional sau internaţional”.

„Astăzi a susţinut că nu vrea să fie parte a jocului politic, pentru că vrea să schimbe regulile jocului. Să nu uităm însă că este contrazis chiar de propriul CV – a fost desemnat premier, în 2009, de către PSD, PNL şi Voiculescu. Domnul Iohannis nu reprezintă cea mai bună soluţie pentru a ne asigura că Ponta va fi învins în lupta pentru Cotroceni, iar România va evolua în bine”, mai susţine Monica Macovei.

Cookies