ARHIVA B365

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Iohannis: Băsescu nu are nici o şansă să-l desemnez eu premier

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. „Dacă voi fi ales preşedinte, domnul Traian Băsescu nu are nicio şansă să îl desemnez prim-ministru, cum nu este absolut niciun fel de şansă să-l numesc pe domnul Liviu Dragnea premier”, a declarat Johannis, citat de Agerpres.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. El a adăugat că va avea faţă de contracandidaţii săi o atitudine normală, fără atacuri la persoană. „Ne interesează să avem proiecte politice. Ne interesează să avem o gândire pentru România. O gândire care schimbă lucrurile şi face ca ţara să meargă mult mai bine. Nu am niciun fel de problemă personală cu niciun candidat. Nu mă voi adresa în campanie contracandidaţilor. Eu mă voi adresa românilor şi vreau, împreună, să rezolvăm probleme mari ivite. Vreau o ţară normală. O Preşedinţie normală. O campanie normală”, a indicat candidatul ACL.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Potrivit acestuia, românii s-au săturat de felul în care s-a făcut politică în ultimii zece ani şi, ca urmare, va propune un nou proiect.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. „Preşedintele are obligaţia să vină în faţa naţiunii introducând în spaţiul public marile teme de dezbatere, teme care vor duce la soluţii. (…) Dacă noul PNL va ajunge în situaţia de a forma Guvernul vom demonstra românilor ce se poate rezolva dacă ai un preşedinte serios, care doreşte, care vrea să rezolve problemele ţării şi un Guvern competent care împreună cu preşedintele face să apară ceea ce se numesc efecte de sinergie ce pot pune, realmente, România pe altă direcţie, cea a occidentalizării reale. Până atunci, voi lucra împreună cu cei ce vor guverna România”, a adăugat Iohannis.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Declaraţiile au fost făcute după întâlnirea avută, joi seara, cu membrii PNL şi PDL din judeţul Bacău.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. „Dacă voi ajunge preşedinte voi garanta independenţa Justiţiei, fapt ce înseamnă că nu va mai exista o imixtiune a politicului în actul de Justiţie, nici prin exprimarea unor opinii publice. Politicienii nu au ce căuta în actul de Justiţie. (…) În cazul lui Romeo Stavarache, ca şi în alte cazuri, nu vom discuta decizia Justiţiei, ci vom discuta doar în privinţa prezenţei sale politice în viitor în funcţie de decizia Justiţiei”, a precizat Iohannis.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button