ARHIVA B365

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Campanie electorală GRATUITĂ între 3 octombrie și 1 noiembrie

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) au adoptat, în şedinţa de joi, Decizia privind regulile de desfăşurare în audiovizual a campaniei electorale pentru alegerea preşedintelui României, informează realitatea.net.

Campanie electorală GRATUITĂ în audiovizual: Înainte de votul final, a fost adoptat un amendament, propus de membrul CNA Radu Călin Cristea, constând în includerea categoriei de „comentator politic” între participanţii la emisiunile electorale.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Astfel, în urma modificării articolului 5, alineatul 4 din decizie prevede că radiodifuzorii sunt obligaţi să precizeze calitatea în care se exprimă persoanele invitate în emisiuni, cum ar fi: candidat, reprezentant al candidatului sau al unui partid politic, alianţă politică sau electorală care susţine candidaţi, jurnalist, analist, consultant sau comentator politic.

Campanie electorală GRATUITĂ: Potrivit deciziei CNA, campania electorală pe posturile de radio şi de televiziune publice şi private începe pe 3 octombrie, ora 00.00, şi se încheie pe 1 noiembrie, ora 7.00.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Pentru candidaţii la funcţia de preşedinte al României, accesul la serviciile publice şi private de radio şi televiziune este egal şi gratuit.

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button