ARHIVA B365

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Călin Popescu Tăriceanu candidează la preşedinţia României

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Călin Popescu Tăriceanu şi-a anunţat oficial intenţia de a intra în cursa pentru alegerile prezidenţiale ca independent. Anunţul a fost făcut chia în ziua congresului PNL, potrivit Realitatea TV. 

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că are nevoie de 200.000 de semnături pentru a candida ca independent la alegerile prezidenţiale din acest an.

Calin Popescu-Tariceanu anunta, intr-un mesaj adresat PNL „in contextul congresului” liberalilor in finalul caruia anunta ca va infiinta un nou partid si va demara strangerea de semnaturi pentru a putea candida la presedintie, notează HotNews.ro.

Mesajul lui Tariceanu:

„În calitatea mea de vechi liberal, de participant direct la renașterea liberalismului în România imediat după Revoluție și de om politic care a reprezentat cu onoare și a făcut cinste PNL în funcțiile publice deținute, am hotărât împreună cu colegii mei din Grupul de Inițiativă pentru Păstrarea Identității Liberale următoarele:

Vom iniția imediat toate procedurile necesare înființării legale a unui nou partid liberal, inclusiv strângerea de semnături și adeziuni. Noi vom ţine vie flacăra liberalismului în România.

Simultan, vom iniția acțiunea de strângere a semnăturilor necesare înscrierii legale a candidaturii la președinția României a subsemnatului, Călin Popescu-Tăriceanu”.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button