ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Udrea: Aş putea să o propun pe ANCA BOAGIU pentru funcţia de PREMIER

de:
10 oct. 2014
0 Afișari
ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Udrea: Aş putea să o propun pe ANCA BOAGIU pentru funcţia de PREMIER

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014.  Întrebată ce fel de femeie-premier ar propune, Elena Udrea a răspuns: „In ceea ce priveste un model de premier-femeie, daca as ajunge presedinte as putea propune in fruntea guvernului o femeie care sa isi formeze o echipa puternica si competenta, pe care sa o conduca, sa stea la birou foarte mult timp. Ma gandesc ca o femeie pe care as putea sa o propun in aceasta functie ar fi Anca Boagiu. Ea este de la alt partid, nu se pune problema, dar este o femeie cu care am guvernat si consider ca a fost un ministru foarte bun”, a spus preşedintele PMP, Elena Udrea, potrivit evz.ro.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014.  Prezidenţiabilul PMP a adăugat că femeile lucrează mai mult şi sunt mai determinate să confirme.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014.  „Am fost colega la guvernare cu cateva femei si am vazut ca femeile sunt cel putin la fel de bune in functiile acestea ca barbatii. Ar fi interesant un guvern cu cat mai multe femei pentru ca evident ele sunt mai determinate sa confirme si atunci lucreaza mai mult”, a mai spus Udrea.

 

Cookies