ARHIVA B365

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Lansarea candidaturii lui Iohannis se va face într-un miting electoral

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Blaga a fost întrebat dacă ACL are un plan pentru cazul în care instanţa va da o decizie în procesul pe care Klaus Iohannis îl are cu ANI.”Domnul Iohannis nu o să aibă nicio problemă cu Agenţia Naţională de Integritate!”, a precizat Vasile Blaga, şeful de campanie electorală al candidatului ACL.

Blaga a mai spus că echipa de campanie electorală „este în construcţie” şi că toate detaliile privind strângerea de semnături şi data lansării candidatului ACL vor fi aflate „la momentul potrivit”.

„Echipa de campanie este în construcţie. Ştim exact care este componenţa pe partea colegilor vechiului PNL, acum o stabilim cu sarcini precise pentru fiecare”, a arătat Blaga.

Întrebat când va fi lansat candidatul ACL pentru prezidenţiale, Blaga a răspuns: „Vă vom comunica data. Sigur va avea loc printr-un miting în Bucureşti”.

De asemenea Blaga a spus că nu ştie dacă este nevoie de un purtător de cuvânt într-o campanie prezidenţială. „Nu există purtător de cuvânt al campaniei, există purtător de cuvânt dacă şi-l va stabili domnul Iohannis, nu ştiu dacă este nevoie de purtător de cuvânt într-o campanie prezidenţială”, a argumentat Blaga.

Conducerea ACL a avut marţi prima şedinţă de pregătire a campaniei electorale, Vasile Blaga fiind anunţat drept şeful de campanie al ACL.

„O să avem astfel de şedinţe, ele sunt de rutină cum probabil sunt şi la adversarii noştri de campanie. De fiecare dată când vom avea ceva de comunicat o s-o facem”, a precizat Blaga.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button