ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Klaus Iohannis – Nu m-am văzut cu Băsescu din 2008

de:
12 aug. 2014
0 Afișari
ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Klaus Iohannis - Nu m-am văzut cu Băsescu din 2008

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: „Nu am fost nici sunat, nici contactat. Ultima întâlnire pe care am avut-o cu președintele Băsescu, dacă bine îmi amintesc, undeva la începutul anului 2008. De atunci nu ne-am mai întâlnit nici nu ne-am mai căutat”, a declarat președintele PNL, rugat să să confirme informația potrivit căreia ar fi fost sunat de președintele Traian Băsescu pentru o întrevedere.

Klaus Iohannis a subliniat, în același context, că nu s-a întâlnit cu președintele Traian Băsescu la evenimentul de la Vila Dante.

„Eu nu m-am întâlnit cu președintele Traian Băsescu. Evenimentul la care a fost fotografiată sau filmată mașina mea a fost un eveniment care a fost în zonă la vila Dante unde am participat la o întâlnire nepublică, întâlnire de adio pentru vechiul însărcinat cu afaceri (al SUA la București — n.r.). Este o confuzie regretabilă. Pot să vă spun că atunci când vor avea loc întâlniri de interes public vă voi spune eu acest lucru”, a declarat președintele PNL.

Întrebat dacă nu ar fi fost cazul să anunțe faptul că va participa la evenimentul de la vila Dante pentru a nu crea confuzie, Iohannis a spus: „Nu există nicio confuzie, cel care invită anunță în cazul în care consideră, dacă nu, nu”.

Președintele PNL a făcut declarațiile la sediul PDL București unde conducerea operativă a ACL poartă discuții privind strategia de campanie electorală.

Cookies