ȘTIRI

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Iohannis: Ponta minte că am fost la Grivco în 2009

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Liderul PNL a fost întrebat, într-o emisiune B1 Tv, despre afirmaţia lui Victor Ponta conform căreia în 2009 acesta ar fi fost împreună cu actualul premier la sediul Grivco, societate controlată de Dan Voiculescu.

„Este o minciună sfruntată, i-o spun direct în faţă. Clar a minţit (…) Victor Ponta ştie foarte bine că nu am fost niciodată la Grivco, foarte bine ştie treaba asta”, a declarat Iohannis.

Liderul PNL a menţionat că în 2009 Victor Ponta se afla în echipa de negociere a PSD, dar era un „personaj secundar”.

„Aş îndrăzni să-l provoc pe Victor Ponta să aducă orice probă, oricât de mică, oricât de indirectă, care să arate că am fost eu cu el la Grivco. Sau să aducă pe cineva care a fost la Grivco şi să spună că da, a fost Klaus Iohannis acolo. Ar fi un loc foarte interesant”, a declarat liderul PNL.

El a afirmat că în calitate de prim-vicepreşedinte al PNL a avut discuţii „directe”, dar nu „personale” în subiectele legate de USL.

Premierul a susţinut într-un interviu pentru Adevărul Live că în 2009 a fost la sediul Grivco împreună cu actualul preşedinte al PNL.

„Eu am fost în 2009 la Grivco cu domnul Iohannis, când urma să fie prim-ministru, eu eram un biet purtător de cuvânt (…)Mă vedeţi în anul 2014 apucându-mă să spun că de fapt nu am fost? Am fost, aşa cum am fost şi cu Cr Crin Antonescun 2012, să discutăm lucruri importante”, a declarat Ponta.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button