ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014.Iohannis: Guvernul Ponta a băgat căruţa în glod, noi trebuie să o scoatem

de:
18 aug. 2014
0 Afișari
ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014.Iohannis: Guvernul Ponta a băgat căruţa în glod, noi trebuie să o scoatem

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Iohannis a luat parte luni la o întâlnire cu simpatizanţii ACL din Bucureşti şi Ilfov şi le-a vorbit acestora despre proiectul său pentru preşedinţie. „România prosperă, toţi ne-o dorim. Cum să obţinem aşa ceva, cu Guvernul Ponta? Care toată ziua ne povesteşte la televizor într-un fenomen unic, de teleguvernare, că ne merge foarte bine, că toate datele macroeconomice sunt excelente. Dar în buzunarul românilor acest lucru nu s-a regăsit, şi iată, minciuna a fost descoperită. Iarăşi au trebuit să vină alţii să ne arate că s-a întâmplat un lucru trist, suntem în recesiune. Nu este niciun fel de bucurie, este un lucru foarte prost şi ne arată foarte clar că Guvernul Ponta este incapabil să ducă România la prosperitate. Noi vom câştiga prezidenţialele şi vom guverna România pentru a face un lucru pe care l-am mai făcut (…) Guvernul Ponta a băgat căruţa în glod, şi noi trebuie să venim să o scoatem, o vom face împreună”, a declarat Iohannis, potrivit Mediafax. 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. El a menţionat că obiectivul său este o guvernare timp de două mandate prezidenţiale, respectiv de zece ani, în care să fie un „preşedinte mediator şi integrator”. „În România ultimilor zece ani a fost prea multă disensiune, au apărut prea multe falii. Acest lucru trebuie să se schimbe, eu vreau să facem altă politică în România, vreau să lucrăm cu toţii împreună, nu unii împotriva celorlalţi pentru a schimba starea lucrurilor. Eu vreau să fiu un preşedinte care nu vorbeşte despre statul de drept, eu voi fi un preşedinte care garantează statul de drept. Nu vreau să povestesc despre independenţa justiţiei, eu voi fi un preşedinte care garantează independenţa justiţiei”, a afirmat liderul PNL.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Iohannis a precizat că a venit de la Sibiu pentru a deveni preşedinte pentru a schimba modul în care se face politică. „Am demonstrat în Sibiu că se poate, se poate face o administraţie corectă şi pentru oameni, se poate face administraţie fără corupţie. Se pot face proiecte fără gălăgie, fără spectacol, cu seriozitate. Voi demonstra că se poate în toată România, în fiecare comună, în fiecare oraş, în fiecare municipiu din România sunt convins că aceste lucruri se pot realiza şi voi dovedi că întreaga Românie poate”, a mai spus Iohannis.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. De asemenea, liderul PNL a întrebat Guvernul Ponta de ce nu a fost făcut niciun pas în privinţa aderării la spaţiul Schengen şi de ce nu a fost prezentată „nicio reacţie autentică şi serioasă în privinţa Ucrainei”.

Cookies