ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Funar: Am aflat, din surse, că Victor Ponta este ofițer activ

de:
17 oct. 2014
0 Afișari
ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Funar: Am aflat, din surse, că Victor Ponta este ofițer activ

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Gheorghe Funar a declarat la Digi24 că premierul este în continuare ofiţer activ, situaţie care nu-i permite legal să candideze.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Am luat un pasaj din lege care precizează că în cazul cadrelor militare active, lor le este interzis să candideze. Eu astăzi pe surse am aflat, și dumneavoastră dispuneți de mai multe informații, că domnul Victor Viorel Ponta s-ar putea să fie ofiter activ în continuare. Dacă este așa, în baza legii din 1995, este interzis să candideze la funcția de președinte al României. Rămână Curtea să afle adevărul”, a spus Gheorghe Funar.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Victor Viorel Ponta nu spune dacă a fost, nu neagă acuzația transmisă în mass media de președintele Traian Băsescu. Nu spune am fost sau nu am fost, sau am fost numai în perioada 1997-2001, sau sunt și în prezent. Ne aflăm în campanie electorală, cetățenii trebuie să cunoască adevărul”, a adăugat Gheorghe Funar.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. CCR a respins, însă, contestaţia lui Gheorghe Funar privind candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale.

Cookies