ARHIVA B365

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Cristian Diaconescu: Îmi duc candidatura până la sfârşit!

Diaconescu spune că își va menține candidatura pentru prezidențiale și că această atitudine vine din „datoria morală” faţă de susţinătorii săi şi de societate, anunță Mediafax.

„Vă mulţumesc tuturor pentru faptul că îmi sunteţi alături. Acest lucru ma face să îmi duc candidatura până la sfârşit, indiferent dacă voi beneficia sau nu de susţinerea unui partid. Consider că aceasta este o datorie morală faţă de dumneavoastră şi de societate”, spune, pe Facebook, fostul ministru de Externe.

Diaconescu declarase, miercuri, referitor la candidatura sa la prezidenţiale, că o consideră „un angajament faţă de ţară”, pe care îl va respecta şi a spus că va cere în partid măsuri împotriva „oamenilor din PMP care au minţit la televizor” în legătură cu numărul de semnături strânse pentru susţinerea acesteia.

Preşedintele PMP Elena Udrea şi-a declarat „supărarea” faţă de numărul mic de semnături adunate de organizaţiile PMP pentru Cristian Diaconescu.”Supărarea a pornit de la numărul mic de semnături adunate de organizaţii, iar eu, când am deschis subiectul nerealizării target-ului de semnături, au fost colegi care au vorbit de lipsa de notorietate a candidatului”, a susţinut Udrea, la B1Tv.

Fostul europarlamentar Elena Băsescu, fiica preşedintelui, a spus, într-o postare pe Facebook din această săptămână, că „organizaţiile PMP au «probleme» în a strânge semnături pentru candidatul la prezidenţiale Cristian Diaconescu „deoarece Elena Udrea le interzice acest lucru”.

Preşedintele Traian Băsescu şi-a declarat oficial sprijinul pentru candidatura lui Cristian Diaconescu şi a semnat primul pe lista de susţinere a candidaturii acestuia în alegerile prezidenţiale.

O decizie asupra menţinerii de PMP a candidaturii lui Diaconescu va fi luată săptămâna viitoare, la o întrunire a conducerii PMP.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button