ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Congresul PLR: Tăriceanu își anunță oficial candidatura pentru Cotroceni

de:
02 aug. 2014
0 Afișari
ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Congresul PLR: Tăriceanu își anunță oficial candidatura pentru Cotroceni

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Călin Popescu Tăriceanu a fost ales preşedinte al Partidului Liberal Reformator, informează România TV. Tăriceanu a declarat că România are nevoie de un nou proiect politic şi de o nouă viziune, precizând că trebuie încheiat un ciclu nu doar de un deceniu, ci de un sfert de secol, iar despre candidatura sa la preşedinţia partidului şi la cea a României a spus că este o provocare.

UPDATE: Tăriceanu este singurul candidat al Partidului Liberal Reformator pentru alegerile prezidențiale 2014. Tăriceanu a fost ales președintele PLR cu 1167 voturi pentru și 9 împotrivă.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Călin Popescu Tăriceanu îşi lansează candidatura pentru COTROCENI sâmbătă, 2 august, în cadrul Congresului Partidului Liberal Reformator (PLR) ce are loc la Palatul Parlamentului.

Pentru liberalii reformatori, este ziua alegerilor. În cea de-a doua zi a congresului, Călin Popescu Tăriceanu va fi votat preşedintele partidului şi îşi va lansa candidatura pentru Palatul Cotroceni.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Congresul PLR s-a reunit, sâmbătă, pentru a-şi alege conducerea, delegaţii urmând să aleagă preşedintele, funcţie la care candidează doar Călin Popescu Tăriceanu, cei 19 vicepreşedinţi, pentru care s-au înscris 19 candidaţi, precum şi pe cei 27 de membri ai BPC, unde s-au înscris 36 de persoane.

Congresul Partidului Liberal Reformator (PLR), constituit în jurul lui Călin Popescu Tăriceanu, a început, vineri, la Palatul Parlamentului, cu un spectacol de laser, lumini şi fum artificial, care s-a încheiat cu conturarea siglei formaţiunii, o pasăre.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Congresul Partidului Liberal Reformator (PLR) a adoptat, vineri, Statutul partidului, care este în cea mai mare parte similar cu cel al PNL, dar această formaţiune politică va avea 19 vicepreşedinţi aleşi uninominal şi 27 de membri ai Biroului Politic Central, potrivit mediafax.ro.

CITEȘTE ȘI: Congresul Partidului Liberal Reformator, sâmbătă. Declarațiile făcute de Călin Popescu Tăriceanu

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Congresul PLR a adoptat noul Statut al partidului, după ce susţinătorii lui Călin Popescu Tăriceanu au hotărât schimbarea numelui Partidului Naţional al Mediului în Partidul Liberal Reformator.

Cookies