ARHIVA B365

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Candidatura lui Dan Diaconescu, validată în ședința PP-DD

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Candidatura lui Dan Diaconescu la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014 a fost validată marți, 16 septembrie, în şedinţa conducerii PP-DD, anunță romaniatv.net.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: „Este o şedinţă de Comitet Executiv pe a cărei ordine de zi va fi validarea candidaturii domnului Dan Diaconescu la alegerile prezidenţiale şi stabilirea strategiei de campanie pentru aceste alegeri”, a precizat, pentru Agerpres,Simona Man.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Simona Man a admis că migraţia primarilor PP-DD poate constitui un punct pe ordinea de zi a reuniunii.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: ‘Sunt şi primari care au migrat. Dacă este această ofertă la liber, ca să spun aşa, fiecare îşi vede de interesele personale, pentru că acestea nu sunt interese de grup. Eu vreau însă să asigur pe toată lumea că PP-DD nu este o formaţiune politică care să nu-şi vadă interesele de grup. Noi ne vedem de interesele noastre, noi suntem o formaţiune politică care sunt convinsă că în acest moment cerne sita şi adevăraţii membrii PP-DD sunt şi vor rămâne alături de partid şi de Dan Diaconescu. Sunt convinsă că vom avea un scor bun la alegerile prezidenţiale şi că Dan Diaconescu va face o figură frumoasă şi că vom juca în finală la alegerile prezidenţiale’, a spus Man.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Man a respins ipoteza schimbării conducerii partidului. ‘Nici vorbă. Sunt voci care …, mă rog, am văzut şi eu nişte postări pe facebook, de fapt o singură voce. Acum, pentru un singur om, nu se poate lua o structură întreagă de partid. Sigur poate fi o propunere. E un partid democratic, ne manifestăm democratic. Nicio problemă. Eu vă spun că un singur om nu poate hotărî soarta partidului, a conducerii partidului şi denumirii acestuia. Partidul s-a format în jurul lui Dan Diaconescu. Nici nu se pune problema să schimbăm vreodată denumirea partidului’, a adăugat preşedintele PP-DD.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Ea a precizat că punctul de vedere al PP-DD privind moţiunea de cenzură ar putea fi stabilit în câteva zile, având în vedere că miercuri documentul va fi doar citit în plenul Parlamentului şi peste o săptămână va primi votul.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button