ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, BEC: Elena UDREA a intrat în cursa OFICIALĂ pentru Cotroceni

de:
22 sept. 2014
0 afișări
ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, BEC: Elena UDREA a intrat în cursa OFICIALĂ pentru Cotroceni

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: „Candidatura mea este șansa unei Românii frumoase”, a declarat Elena Udrea după depunerea semnăturilor la Biroul Electoral Central, luni după-amiază, anunță TVR.

Principalele declarații ale Elenei Udrea:

Candidatura mea este şansa unei Românii frumoase. Cred că sunt preşedintele potrivit pentru România de acum.

După 25 de ani, astăzi, cred că România are şansa să meargă pe un drum al democratizării, dezvoltării, pe un drum pe care s-a aşezat deja, dar care trebuie continuat. Alegerile sunt importante şi pentru că marchează un moment istoric al acestei ţări.

Speranţa mea şi a multor români este că din noiembrie vom aduce în fruntea acestei ţări preşedintele de care România are nevoie: puternic, implicat, care să iubească această ţară şi pe români, care să fi demonstrat că e în stare să facă lucruri concrete, să împingă ţara înainte pe drumul modernizăii ei.

Românii au şansă să aleagă un preşedinte fără o legătură cu trecutul comunist şi nici cu ofiţerii sub acoperire
Cred că ţara asta merită să aibă o şansă pentru cei ca mine, pentru cei mai tineri.

Sunt un om care a luptat 10 ani pentru convingerile lui. Nu am îngenuncheat niciodată.

România frumoasă înseamnă România unde oamenii zâmbesc pe stradă, înseamnă o ţară în care tinerii au oportunităţi, în care pensionarii nu duc grija că nu îşi pot plăti întreţinerea, în care în spitale nu îţi este frică să intri, în care educaţia este solidă.

România frumoasă este o promisiune pe care o fac românilor. Sunt un om de cuvânt.

Mă adresez tinerilor care urmăresc de foarte mult timp ce se întâmplă. Este vremea noastră. Mă adresez şi femeilor. 10 ani m-am luptat cu prejudecăţile.

CITEȘTE ȘI: ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Traian Băsescu a semnat pentru candidatura Elenei Udrea 

„Am depus peste 400.000 de semnături. Am pe lista de susţinători pe preşedintele României, Traian Băsescu”, a anunțat Elena Udrea luni.

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. Tăriceanu a adunat circa 300.000 de semnături pentru înscrierea sa în cursa pentru Cotroceni, deşi erau necesare minimum 200.000 pentru înscrierea oficială la ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. 

Cookies