LA MINE-N CARTIER

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, BEC: 1.245 de secții de votare organizate în București

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014.Campania electorală pentru alegerile prezidențiale începe pe 3 octombrie. Biroul Electoral Central a anunțat că în București vor fi organizate 1.245 secții de vot, informează Agerpres.

SECȚII DE VOT BUCUREȘTI. În sectorul 1 al Capitalei vor fi organizate 162 de secții, în sectorul 2 — 202, în sectorul 3 — 274, în sectorul 4 — 178, în sectorul 5 — 196, iar în sectorul 6 — 233 de secții de votare.

MAE a anunțat că vor fi organizate 294 de secții pentru cetățenii români din afara granițelor care doresc să își exercite dreptul de vot la acest scrutin.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. În cursa electorală pentru Cotroceni vor intra Victor Ponta, din partea Alianței PSD-PC-UNPR, Klaus Iohannis (Alianța Creștin-Liberală), Elena Udrea (Partidul Mișcarea Populară), Kelemen Hunor (Uniunea Democrată Maghiară din România), Dan Diaconescu (Partidul Poporului — Dan Diaconescu), Constantin Rotaru (Partidul Alianța Socialistă), Corneliu Vadim Tudor (Partidul România Mare), William Brânză (Partidul Ecologist Român), Mirel Mircea Amariței (Prodemo) și Szilagyi Zsolt, din partea Partidului Popular Maghiar din Transilvania.

De asemenea, vizează funcția de șef al statului și patru independenți — Teodor Meleșcanu, Călin Popescu-Tăriceanu, Monica Macovei și Gheorghe Funar.

SECȚII DE VOT BUCUREȘTI. Au drept de vot la primul tur al alegerilor prezidențiale, pe 2 noiembrie, 18.313.698 de cetățeni români, iar 18.321.512 pe 16 noiembrie, la turul al doilea, potrivit ultimelor date furnizate de Autoritatea Electorală Permanentă.

MAE a anunțat că vor fi organizate 294 de secții pentru cetățenii români din afara granițelor care doresc să își exercite dreptul de vot. Numărul estimat de buletine de vot necesare pentru secțiile de votare din străinătate este 600.000.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button