ALEGERI LOCALE BUCUREŞTI 2016. Ilie Năstase ar putea fi candidatul UNPR pentru Primăria Capitalei

de:
27 feb. 2016
1 afișări
ALEGERI LOCALE BUCUREŞTI 2016. Ilie Năstase ar putea fi candidatul UNPR pentru Primăria Capitalei

ALEGERI LOCALE BUCUREŞTI 2016. „Am optat întotdeauna pentru a merge singuri în alegeri, cum optez şi pentru Bucureşti să avem candidatul nostru. (…) După mine, cred că Ilie Năstase, faţă de ce s-a lansat până acum, va fi una dintre variantele câştigătoare ale UNPR-ului şi ale Bucureştiului”, a spus liderul UNPR Olt, citat de news.ro. 

ALEGERI LOCALE BUCUREŞTI 2016. Ilie Năstase s-a înscris în Partidul Conservator în primăvara anului 2014, candidând din partea acestei formaţiuni la alegerile parţiale din mai, pentru un fotoliu de senator de Bucureşti. În iulie 2015, Ilie Năstase s-a alăturat UNPR.

Gabriela Firea preia conducerea PSD Bucureşti. Este prima opţiune la Primăria Capitalei

SCHIMBĂRI MAJORE în conducerea PSD Bucureşti. În urma Consiliului Naţional al PSD, Liviu Dragnea a anunţat că Robert Negoiţă şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte a PSD Bucureşti, conducerea organizaţiei municipale fiind preluată de Gabriela Firea. Totodată, Dragnea a anunţat că Firea este prima opţiune a partidului pentru Primăria Capitalei, dar că decizia finală va fi luată în perioada imediat următoare.

Citeşte şi PNL are un NOU CANDIDAT la Primăria Capitalei. Ludovic Orban îi ia locul lui Cristian Buşoi

Ludovic Orban este noua propunere a PNL pentru Primăria Capitalei. Orban va intra în cursa pentru fotoliul de edil-şef al Capitalei în locul lui Cristian Buşoi. Decizia a fost luată luni de liberali. Conform declaraţiei de avere, Ludovic Orban deţine un apartament în Bucureşti şi o casă în Dobroeşti, dar şi un autoturism Volkswagen Passat. Orban are în bancă 16.000 de euro plus 6.000 dolari.

ALEGERI LOCALE BUCUREŞTI 2016. Specialist comunicare: „Bătălia” pentru PMB din acest an va fi unică

ALEGERI LOCALE BUCUREŞTI 2016. Sorin Trâncă, unul dintre cei mai experimentați specialiști în comunicare, susţine că alegerile din acest an pentru Primăria Bucureşti vor fi altfel decât până acum, în condiţiile în care partidele politice nu au scos în prim plan nume sonore pentru fotoliul de primar general şi că, pentru prima dată, nu există un candidat puternic cotat cu cele mai multe şanse, toţi competitorii având şanse aproape egale.

Citeşte şi Programul lui Nicuşor Dan pentru Primăria Capitalei. Ce proiecte le propune bucureştenilor

ALEGERI LOCALE 2016. Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei, a făcut public programul electoral cu care intră în cursa pentru fotoliul de edil-şef la alegerile locale din luna iunie. Printre priorităţile lui Nicuşor Dan se numără terminarea Șoselei de Centura și a traversărilor peste aceasta, benzi unice pentru autobuze și troleibuze, creșterea vitezei autobuzelor și troleibuzelor, orar afișat și respectat de către acestea, metrou ușor pe infrastructura CFR existentă şi parcări mari la intrările în oraș.

Cookies