ARHIVA B365

ALEGERI LOCALE 2020. CINE sunt cei 16 candidați la fotoliul de primar al Sectorului 6

ALEGERI LOCALE 2020. Biroul Electoral de Circumscripţie a constatat rămânerea definitivă a celor 16 candidaturi pentru funcţia de primar în Sectorul 6.

Acestea sunt:

ALEGERI LOCALE 2020. Ştefan Viorel Florescu – PMP

ALEGERI LOCALE 2020. Mihai Daneş – independent

Citește și ALEGERI LOCALE 2020. Daneş despre Ciucu: „Neofit şchiop al politicii din Sectorul 6”

ALEGERI LOCALE 2020. Se ascut cuţitele în lupta pentru Primăria Sectorului 6. Candidatul independent Mihai Daneş (fost USR) oferă pe pagina sa de socializare detalii din întâlnirea pe care a avut-o recent cu candidatul PNL, Ciprian Ciucu, şi explică cum şi-au împărţit partidele de dreapta sfere de influenţă pentru aranjarea jocului politic. „Bineînțeles că ai crezut că ți se cuvine ca eu să renunț în orice moment la candidatura mea și să iți pun pe tavă simpatia capitalizata de mine. Sper că în acele momente te uitai foarte sincer în ochii lui celor de la USR și le făceai promisiuni, că doar asta înseamnă politicianism”, a scris Daneş pe Facebook. Detalii, aici. 

ALEGERI LOCALE 2020. Ciprian Ciucu – PNL (preşedintele Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici)

ALEGERI LOCALE 2020. Gabriel Mutu – PSD (actualul primar)

Vezi aici ALEGERI LOCALE 2020. Gabriel Mutu și-a depus candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 6 VIDEO

ALEGERI LOCALE 2020. Edilul în funcție al Sectorului 6, Gabriel Mutu, a depus duminică listele cu semnături aferente unei noi candidaturi pentru mandatul de primar, alături de echipa sa de consilieri locali. Mutu a precizat că a strâns aproximativ 14.000 de semnături de la susținători ai Partidului Social Democrat (PSD) în vederea depunerii candidaturii sale și a echipei de aleși locali. În cursa pentru fotoliul de primar al Sectorului 6 au mai intrat Ciprian Ciucu (PNL) și Ștefan Florescu (PMP), candidații USR-PLUS retrăgându-se din competiție.

ALEGERI LOCALE 2020. Citește și Gabriel Mutu candidează pentru un nou mandat de primar al Sectorului 6

Primarul Gabriel Mutu a anunţat că a fost validat candidat pentru un nou mandat de edil al Sectorului 6 în cadrul conferinţei PSD Sector 6, în luna ianuarie 2020. 

 „În cadrul conferinţei extraordinare a PSD sector 6, am primit susţinerea pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 6, în sensul că am fost propus şi validat ca şi candidat al PSD pentru Primăria Sectorului 6, pentru fotoliul de primar. În cadrul aceleiaşi conferinţe, s-a validat o rezoluţie de susţinere pentru doamna Gabriela Firea pentru funcţia de primar general la candidatura din acest an, de la sfârşitul lunii mai”, a declarat atunci primarul Gabriel Mutu.

ALEGERI LOCALE 2020. El a menţionat că s-a discutat despre proiectele care trebuie continuate în sector.

„Ideea s-a conturat în jurul obligaţiei pe care noi o avem de a duce mai departe proiectele începute în sector, am discutat despre proiectele promise şi finalizate în acest mandat şi, bineînţeles, despre proiectele pe care le-am început şi trebuie continuate în sectorul 6”, a adăugat Mutu.

ALEGERI LOCALE 2020. Gabriel Mutu este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității Româno-Americană și al Academiei Naționale de Informații. Fost senator, ales în legislaturile 2008-2012 și 2012-2016, Gabriel Mutu a demisionat din Parlament în data de 22 iunie 2016 pentru mandatul de primar la Sectorul 6.

Citește și ALEGERI LOCALE 2020. Primarul Gabriel Mutu (PSD) „l-a lăsat mut” pe Ciprian Ciucu – candidat PNL

ALEGERI LOCALE 2020. Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu (PSD) şi contracandidatul său la alegerile locale din această toamnă, Ciprian Ciucu (PNL) au participat, în luna martie, la o dezbatere pe teme politice şi administrative referitoare la sectorul la care ambii râvnesc. Confruntarea a fost, de departe, în favoarea actualului primar, Gabriel Mutu, care l-a lăsat fără replică pe Ciprian Ciucu în timpul intervenţiei. Detalii, AICI. 

Citeşte şi ALEGERI LOCALE 2020. Gabriel Mutu (PSD), de 2 ori mai multe voturi decât următorul competitor USR

ALEGERI LOCALE 2020. Un sondaj realizat de Centrul de Sociologie Regională şi Urbană (CURS), atât la nivelul Sectorului 6, cât şi la nivelul municipiului Bucureşti, arată că în cazul în care ar avea loc alegeri locale, bucureştenii l-ar vota pe actualul primar de sector, Gabriel Mutu (PSD), într-un procent de două ori mai mare decât următorul competitor clasat, Alexandru Gâdiuţă (USR) care s-a retras ulterior din competiție. De asemenea, Gabriela Firea (PSD) ar mai lua un mandat de primar general, având 40% intenţie de vot, în faţa lui Traian Băsescu (PMP) cu zece procente.

ALEGERI LOCALE 2020. Tudor Tim Ionescu – ALDE (actual consilier general)

ALEGERI LOCALE 2020. Anca Elena Bălăşoiu – Alianţa Pro Bucureşti 2020

ALEGERI LOCALE 2020. Bogdan Gabriel Iofciu – Partidul ADER la Democraţie, Educaţie şi Reconstrucţie

ALEGERI LOCALE 2020. Georgel Tudoraşcu – Partidul Puterii Umaniste (social liberal)

ALEGERI LOCALE 2020. Danil Tulugea – PRM

ALEGERI LOCALE 2020. Radu Lucian Dinu – Partidul Forţa Identităţii Naţionale

ALEGERI LOCALE 2020. Călin Tudose – PER

Citește și O nouă mișcare politică în Sectorul 6. Călin Tudose a părăsit PMP pentru PER și candidează ca primar

ALEGERI LOCALE 2020. Călin Tudose, actualmente Consilier Local din partea PMP în cadrul Consiliului Local al Sectorului 6, trece cu arme și bagaje la Partidul Ecologist Român (PER), fiindu-i oferităa poziția de președinte interimar al organizației PER din Sectorul 6 și totodată candidatura pentru poziția de primar în cadrul alegerilor locale din septembrie 2020. Detalii, aici. 

ALEGERI LOCALE 2020. Florina Bogdana Popescu – Mişcarea Patrioţilor Români

ALEGERI LOCALE 2020. Cătălin Liviu Amiroaie – Alianţa Creştin Democrată

ALEGERI LOCALE 2020. Alexandra Diana Gheorghe-Iovu – Partidul RE:START România

ALEGERI LOCALE 2020. Viorica Elisabeta Lupu – Alianţa pentru Unirea Românilor

ALEGERI LOCALE 2020. Vlad Alexandru Iancu – Partidul Social Democrat Independent

ALEGERI LOCALE 2020. Au depus liste de candidaţi pentru consilieri locali în Sectorul 6, care au fost validate de Biroul Electoral de Circumscripţie, PMP, PSD, PNL, ALDE, Alianţa Pro Bucureşti 2020, Partidul ADER la Democraţie, Educaţie şi Reconstrucţie, PRM, Partidul Puterii Umaniste (social liberal), Alianţa USR PLUS, Partidul Forţa Identităţii Naţionale, PER, Alianţa Creştin Democrată, Partidul RE:START România, Partidul Social Democrat Independent şi Alianţa pentru Unirea Românilor.

ALEGERI LOCALE 2020. Totodată, au fost admise şi două candidaturi independente – Gabriel Răzvan Pisoschi şi Mihai Daneş, care candidează şi pentru funcţia de primar.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button