ALEGERI LOCALE 2016. PNL: Cristian Bușoi este, în acest moment, candidatul la Primăria Generală

de:
04 feb. 2016
0 Afișari
ALEGERI LOCALE 2016. PNL: Cristian Bușoi este, în acest moment, candidatul la Primăria Generală

ALEGERI LOCALE 2016. „În momentul în care am preluat organizația, candidatul era, deja, nominalizat cu unanimitate de voturi de către organizația București, era domnul Bușoi. Dânsul este candidatul organizației de București în acest moment. Deci, continuă precampania. Urmează să aibă loc o evaluare la jumătatea lunii februarie, o cercetare sociologică, cu privire la rezultatele acestei precampanii. Este prematur să discutăm despre orice alt candidat”, a declarat Cătălin Predoiu, joi, la DC News, scrie Agerpres.

El a adăugat că le-a cerut liberalilor de la organizația din București să-l sprijine pe Bușoi.

„Este candidatul filialei, votat de către organele de conducere ale filialei București, (…) la jumătatea lunii decembrie, și eu înțeleg să ne sprijinim candidații, nu să-i subminăm. Faptul că urmează o cercetare sociologică este cât se poate de normal. Chiar domnul Bușoi dorește să aibă o imagine clară asupra situației din teren. Urmează, conform procedurilor, o validare la nivelul Biroului Politic Național și abia după aceea putem să vorbim de candidatura consolidată. În acest moment, însă, el este declarat de către filială singurul candidat al filialei„, a mai declarat Predoiu.

ALEGERI LOCALE 2016. Întrebat despre numărul celor care s-au înscris în cursa internă în vederea desemnării drept candidați ai PNL la primăriile de sector, Predoiu a precizat că pe lista finalizată la 1 februarie se regăsesc 25 de liberali.

„Sunt 25 de colegi care și-au anunțat intenția de a candida. E prematur să-i numim candidați, pentru că dintre ei vor fi selectați cei șase candidați pentru primăriile de sector. Deci, sunt colegi care și-au anunțat intenția de a fi aleși candidați de către organizația București și apoi validați de către organizațiile naționale. Până la acel moment urmează ca ei să-și facă cunoscute proiectele, să se facă cunoscuți cetățenilor, să-și prezinte soluțiile pentru București în sectoarele unde vor să candideze și să fie evaluați sociologic”, a spus președintele PNL București.

Predoiu a adăugat că și aceștia vor fi evaluați în cadrul unei cercetări sociologice între jumătatea lunii februarie și 1 martie.

„Astfel încât la începutul lui martie să avem selectați și candidații pe sector”, a continuat el.

ALEGERI LOCALE 2016. El nu a dorit să menționeze nume de pe lista liberalilor înscriși în cursa internă pentru o candidatură la primăriile de sector, precizând că nu dorește să pară că favorizează pe cineva.

„Pot să vă dau nume, evident, dar aș prefera să nu o fac, pentru că nu vreau să favorizez pe unul sau pe alții. Ei sunt obligați, subliniez, să-și facă precampanie, le-am cerut acest lucru șefilor de sectoare. Voi cere în continuare să fie sprijiniți cu toții, pentru că e în interesul nostru să recoborâm în stradă și să extindem activitățile de dialog cu cetățenii Capitalei pe soluții concrete”, a mai afirmat Predoiu.

Cookies