ALEGERI LOCALE 2016. Ludovic Orban, candidatul PNL: Sunt pregătit să câștig Primăria Capitalei

de:
27 feb. 2016
1 Afișari
ALEGERI LOCALE 2016. Ludovic Orban, candidatul PNL: Sunt pregătit să câștig Primăria Capitalei

ALEGERI LOCALE 2016. Am intrat în competiția internă pentru desemnarea candidatului PNL și am rămas în cursă chiar și după ce Cristian Bușoi a fost propus de conducere. Când Predoiu a devenit președintele PNL București a anunțat că se va mai face un sondaj în luna februarie și decizia finală se va lua după el”, a spus Ludovic Orban, la B1 TV.

Orban a precizat că toți colegii său au considerat că e mai potrivită candidatura sa la Primăria Capitalei: „Pentru că am o capacitate mai mare de a mobiliza electoratul de dreapta în lupta cu PSD și o mai bună potrivire cu profilul candidatului așteptate de bucureșteni”.

Acesta a recunoscut că știa de schimbare chiar din luna octombrie. „Sunt pregătit să câștig Primăria Capitalei din partea PNL. Toată echipa e mobilizată pentru atingerea acestui scop. Nu a existat niciun fel de conflict în PNL!„, a punctat Orban.

ALEGERI LOCALE 2016. Întrebat dacă această candidatură este una serioasă, Orban a afirmat că „în ce mă privește, sunt cunoscut pentru perseverența mea. Nu mă joc cu astfel de lucruri. Am intrat extrem de serios în competiție pregătindu-mă, având tot bagajul de cunoștințe și mai ales evaluarea soluțiilor posibile pentru rezolvarea problemelor Bucureștiului”.

Cookies