ARHIVA B365

ALEGERI LOCALE 2016. Avertisment al lui Blaga pentru candidaţii PNL la primăriile de sector

ALEGERI LOCALE 2016.  „În cazul tuturor sectoarelor, dacă vom vedea că unii dintre candidații noștri sau toți dintr-un sector nu se ridică nici măcar la jumătatea scorului partidului, vom lua decizii politice. Nu mă refer la sectorul 1, să fiu bine înțeles”, a spus vASILA Blaga, la Realitatea Tv.

El a fost întrebat cine va fi desemnat candidat la sectorul 1 dintre Diana Tușa și Alexandru Nazare, însă nu a dorit să răspundă.

ALEGERI LOCALE 2016.  Blaga a precizat că, săptămâna viitoare, candidații la sectoare vor fi desemnați și că, în prezent, aceștia sunt măsurați în sondaje. De asemenea, liderul PNL a indicat că, în două săptămâni, vor fi anunțați toți candidații liberali la alegerile locale.

El a spus că, în zilele următoare, va fi analizată situația de la PNL Buzău, organizație pe care a catalogat-o „cea mai slabă”.

„La Buzău, situația este complicată. Este cea mai slabă organizație PNL din țară. Văd niște oameni foarte gălăgioși, cu păreri deosebite, dar situația noastră acolo este următoarea: noi avem doi primari de comune. (…) Nu pot să vă spun ce vom face acolo. Suntem în analize foarte clare. Stă pe capul meu și a colegei mele, doamna Gorghiu, situația de acolo, a tuturor colegilor din conducere, dar va trebui să luăm măsuri și acolo ca să nu ne facem de râs”, a afirmat Blaga.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button