Alegeri la FRF, miercuri. Cinci candidați au mai rămas în cursă, după condamnarea lui Gică Popescu

de:
05 mart. 2014
0 Afișari
Alegeri la FRF, miercuri. Cinci candidați au mai rămas în cursă, după condamnarea lui Gică Popescu

Adunarea Generală a FRF va avea loc astăzi, de la ora 10.00, fiind necesară prezența a două treimi dintre cei 224 de membri, scrie digi24.ro.

Condamnarea lui Gică Popescu în Dosarul Transferurilor nu va amâna Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal. Chiar dacă se vorbea despre o încercare de a anula alegerile prin lipsa cvorumului de două treimi din delegaţi, acest lucru ar însemna doar o amânare de 24 de ore.

În plus, și candidaţii sunt convinşi că noul preşedinte va fi cunoscut înaintea meciului România – Argentina.

„În mod cert vom avea alegeri și nu cred că putem să asistăm la un asemenea derapaj. Nu cred că actualul sistem mai are timp să-și profileze un alt candidat”, a declarat unul dintre cei aflați în cursă, Răzvan Burleanu.

„După părerea mea, se vor ține aceste alegeri. Și trebuie să fie un președinte care să înlăture orice suspiciune în următorii ani în fotbalul românesc”, a spus un alt candidat, Marcel Pușcaș.

Desfăşurarea conform statutului a Adunării Generale este confirmată de însuşi preşedintele Mircea Sandu.

„Nu se amână Adunarea Generală în nicio situație, pentru acest punct. Mai sunt cinci candidați, Adunarea Generală va decide”, a declarat actualul președinte al FRF.

„Și eu credeam că se pot amâna, m-am consultat și eu cu 2-3 avocați care se pricep pe probleme de sport bine și mi-a spus că cine încearcă să facă chestia asta este abuz în serviciu”, a spus Dumitru Dragomir, fostul președinte LPF.

Cookies