ARHIVA B365

ALEGERI FRF: Două dosare respinse. Lista finală a candidaţilor

ALEGERI FRF. Joi fuseseră validate candidaturile altor trei candidați, Gică Popescu, Răzvan Burleanu și Sorin Răducanu.

Fostul fotbalist Octavian Popescu, înscris și el în cursă, s-a prezentat în fața comisiei, dar nu a confirmat dacă dosarul său a fost aprobat.

”Pentru a rezolva toate problemele fotbalului românesc trebuie să aplicăm și noi modelul german. Adică, sediul central de federație să se ocupe doar relațiile internaționale, cu FIFA, UEFA etc, și cu echipa națională. Trebuie să existe alte sub-federații organizate pe zone geografice. Acestea se ocupă de activitatea tuturor jucătorilor și cluburilor”, a afirmat Octavian Popescu, conform realitatea.net.

Octavian Popescu nu crede că va câștiga alegerile din data de 5 martie, dar în cazul în care va reuși acest lucru a spus că el vrea să fie și selecționer al echipei naționale, ”așa cum s-a mai întâmplat în istoria fotbalului românesc, cu Gheorghe Popescu I (fostul internațional, care a trăit între 1919 și 2000)”.

Un al optulea candidat, prof. Paul Zarna, nu s-a prezentat vineri în fața comisiei, fiind bolnav, și nici nu și-a trimis un reprezentant, comisia urmând să ia o decizie în privința cazului său.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button