Alegeri pentru noul președintele FRF: Cine intră în turul doi

de:
05 mart. 2014
1 Afișari
Alegeri pentru noul președintele FRF: Cine intră în turul doi

ALEGERI FRFRazvan Burleanu si Vasile Avram se vor lupta in turul 2 pentru postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal. Cum Gheorghe Chivorchian a primit in jur de 31 de voturi, decisiv pentru castigarea alegerilor vor fi voturile acestea, scrie realitatea.net.

ALEGERI FRFMircea Sandu va primi o rentă viageră de 75.000 de euro pe an (6.250 euro/luna). Renta e chiar mai mare decat salariul pe care acesta il avea ca presedinte al FRF (6.000 de euro). Sandu va mai beneficia de o masina cu costuri acoperite din partea FRF si de o secretara.

ALEGERI FRFMircea Sandu a spus în discursul său că iubeşte pe toată lumea, inclusiv pe Adrian Mititelu. După nici o oră, Sandu a ameninţat că-l evacuează pe Mititelu. patronul de la Universitatea Craiova a cerut dezafilierea CSU Craiova!

ALEGERI FRF.„Nu există nici o decizie a Comitetului Executiv de afiliere provizorie a CS Universitatea Craiova. Afilierea e abuzivă şi ilegală pentru că acest club a intrat abuziv în Liga a II-a. Faceţi o mare greşeală. Măcar ultima Adunare Generală să fie democratică. Va costa mult federaţia. Aţi mai făcut o greşeală acum un an de zile, nu faceţi încă una acum”, a spus Mititelu.

Cookies