ARHIVA B365

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: Vadim Tudor poate candida la alegerile europarlamentare din 25 mai

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: Corneliu Vadim Tudor poate candida la alegerile europarlamentare din 25 mai din partea PRM, după ce Curtea de Apel Bucureşti a admis contestaţia înaintată de politician, scrie Realitatea.net. Decizia este definitivă.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014:  Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au respins duminică, ca neîntemeiată, contestaţia depusă de Corneliu Vadim Tudor din partea PRM, la decizia prin care Biroul Electoral Central (BEC) a respins candidatura sa la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014:  „Am încredere în justiţia română. Am adus dovezi aritmetice că avem peste 200.000 de semnături. Apreciez completul de azi de la Curtea de Apel, apreciez profesionalismul. Procuroarea a spus că avem dreptul să candidăm. Arătam eu ca om care fură şi falsifică liste?”, a spus Corneliu Vadim Tudor, la Realitatea TV.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014:  Tribunalul Capitalei respinsese, ca neîntemeiată, contestaţia lui Corneliu Vadim Tudor privind candidatura sa la alegerile europarlamentare.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014:  Vadim Tudor a contestat la Tribunalul Bucureşti (TB) decizia Biroului Electoral Central (BEC) prin care i-a fost respinsă candidatura, demersul său fiind respins, duminică, de această instanţă.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: „În 27 martie, când la orele 13.00, noi am depus lista cu 225.000 de semnături, puteam depune şi mai multe, dar era inutil, până la ora 24.00, când a încheiat lucrările BEC-ul, erau 11 ore. Aveau timp să recepţioneze listele, nişte oameni din corpul lor tehnic au verificat, nu puteau să vadă că e o inadvertenţă, că e o chestiune minoră? Ne spuneau şi le remediam, cum au făcut şi cu alte partide, dar nouă nu ne-au spus. Pentru reaua lor credinţă vor plăti chiar penal”, spunea Corneliu Vadim Tudor, în faţa jurnaliştilor, vineri, la Tribunalul Bucureşti.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: Tot la TB s-au mai judecat, alte 24 de contestaţii la decizii similare ale BEC. Între acestea s-au numărat cele depuse de Mircea Diaconu, Gheorghe Funar şi Noua Republică.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button