ȘTIRI

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: Tribunalul Bucureşti a respins contestaţia lui Corneliu Vadim Tudor

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: Corneliu Vadim Tudor nu poate candida la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014, însă decizia instanţei nu este definitivă, iar recursul se va judeca la Curtea de Apel Bucureşti.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014:  Candidaturile propuse de PRM sub semnătura preşedintelui acestui partid, Corneliu Vadim Tudor, au fost respinse de Biroul Electoral Central (BEC) pe motiv că nu au numărul minim de semnături de susţinere valabile.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: „Luând în considerare faptul că 28.797 de semnături de susţinere a listei de candidaturi propuse de PRM sub semnătura preşedintelui acestui partid, Corneliu Vadim Tudor, sunt afectate de vicii de formă şi fond, numărul de semnături de susţinere valabile fiind 196.104, sub numărul minim prevăzut de lege (…) BEC respinge candidaturile”, relevă motivarea deciziei BEC.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: Potrivit acesteia, printre neregulile depistate în urma verificării listelor de susţinători se numără lipsa numelui şi prenumelui persoanei care a întocmit lista de susţinători, dar şi a datelor de identificare a declarantului, absenţa semnăturii susţinătorului, a datei naşterii acestuia, lipsa seriei sau a numărului actului de identitate al susţinătorului şi prezenţa în listele de susţinători a 57 de persoane care nu au împlinit 18 ani.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Magistrații Tribunalului București au admis, sambata, contestația depusă de Mircea Diaconu, astfel că fostul senator liberal Mircea Diaconu poate candida la alegerile europarlamentare. Agenția Națională de Integritate (ANI) va ataca insa decizia Tribunalului București de admitere a contestației lui Mircea Diaconu.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button