ARHIVA B365

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Preşedintele PMP,Eugen Tomac: PDL, campanie amplă de SMS-uri otrăvite

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. „În Bucureşti există o amplă campanie de sms-uri otrăvite ale PDL, cu ţintă PMP Sector 5 al Capitalei, probabil şi alte sectoare, noi am fost sesizaţi din Sectorul 5. Amintim că legislaţia electorală interzice orice acivitate electorală în ziua votului şi atrage atenţia tuturor celor care distribuie astfel de SMS-uri că înclacă legea şi am făcut deja o sesizare în acest sens”, a spus Tomac, într-o conferinţă de presă, scrie romaniatv.net.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. El nu a dezvăluit conţinutul acestor SMS-uri. Tomac a mai semnalat o serie de nereguli la vot în ţară, arătând că PMP va face sesizări în privinţa lor. El a mai spus că Gabriela Szabo a încălcat legislaţia vorbind despre partidul ei şi cere BEC să ia act şi să dispună sancţiuni.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Tomac a arătat că PMP sesizează şi faptul că în secţia 97 din Sectorul 1 Capitală există cazuri de turism electoral. Liderul PMP a mai spus că nereguli la vot au fost semnalate şi judeţul Teleorman, comuna Cervenia, unde responsabilul PSD pentru comună a solicitat în 55 de cazuri deplasarea urnei mobile, fără să aibă nici cereri în acest sens, nici adeverinţe medicale care să ateste că persoanele respective nu se pot deplasa.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button