ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. PNL riscă sancţiuni de la UEFA din cauza imnului

de:
25 mart. 2014
0 Afișari
ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. PNL riscă sancţiuni de la UEFA din cauza imnului

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Membrii Partidului Naţional Liberal (PNL) au organizat lansarea candidaţilor pentru europarlamentare la Brăila, într-o atmosferă asemănătoarea celor de pe marile stadioane. În prezenţa a 3.000 de simpatizanţi, numele grele ale liberalilor au urcat pe scenă în acordurile imnului competiţiei fotbalistice Liga Campionilor. 

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. În urma evenimentului, organizatorul evenimentului a fost întrebat dacă PNL a obţinut aprobarea UEFA pentru a folosi imnul şi elementele specifice Ligii Campionilor. „Nu am vorbit la UEFA, dar e un om care ne-a ajutat în alegerea acestui tip de lansare a candidaţilor şi nu cred că o să avem probleme. Nici nu m-am gândit măcar”, a replicat PNL-istul Marian Petrache.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. „Imnul Ligii Campionilor este proprietatea UEFA şi nu poate fi folosit decât cu acceptul forului european. Eu cred că, dacă se va sesiza despre cele întâmplate la Brăila, UEFA îi va acţiona în judecată pe cei care au folosit abuziv imnul Champions League. Mai ales că acesta a fost folosit într-o chestiune politică, iar UEFA nu tolerează asta. UEFA a încercat mereu să disocieze fotbalul de acţiunile politice ori de altă natură. Mai mult ca sigur că, dacă află, UEFA îi va acţiona în justiţie pe cei care au folosit imnul ilegal”, a declarat Cristian Bivolaru, fostul oficial al corpului administrativ, citat de realitatea.net. 

Cookies