ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: PDL şi-a lansat candidaţii la europarlamentare, la Sala Palatului

de:
30 mart. 2014
0 Afișari
ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: PDL şi-a lansat candidaţii la europarlamentare, la Sala Palatului

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: Evenimentul a început, in jurul orei 11.46, cu melodia „Verde înrourat”, imnul PDL, şi cu Odă bucuriei, compusă de Ludwig van Beethoven pe versuri de Friedrich Schiller, imnul Uniunii Europene, informează Mediafax.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: Preşedintele PDL, Vasile Blaga a declarat, în deschiderea evenimentului, că urează bun venit în Bucureşti miilor de militanţi democrat-liberali, la această manifestare importantă a PDL, amintind faptul că în februarie, 15.000 de pedelişti au fost prezenţi în Piaţa Victoriei.

„Astăzi, 7.000 de democrat-liberali au venit la lansarea candidaţilor pentru alegerile europarlamentare”, a spus el.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014:  Preşedintele PDL a mai arătat că formaţiunea pe care o conduce are „cea mai puternică şi cea mai competenTă listă de candidaţi, care ne-a făcut cinste în Parlamentul European”.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat că în fruntea listei PDL la europarlamentare nu se găsesc „antieuropeni”, cum se află în fruntea listelor PSD şi PNL, acesta făcând referire la declaraţiile liberalei Norica Nicolai şi ale social-democratei Corina Creţu.

„Pe listele nostre de candidaţi nu veţi găsi, mai ales în fruntea lor, antieuropeni, cum sunt în fruntea listelor PSD-ului şi PNL-ului. Uitaţi-vă cine le conduc listele, oameni, doamne şi domni, care s-au pronunţat împotriva Europei, atunci când interesele politice ale partidelor lor le-au cerut acest lucru. Uitaţi-vă cine deschide lista la PNL, doamna Nicolai, numai alaltăieri aţi auzit ce a zis de Uniunea Europeană şi uitaţi-vă cine conduce cealaltă listă, doamna Creţu. «Ce are Europa cu România» spunea în 2012, vă amintiţi?”, a spus Vasile Blaga, duminică, la lansarea eurocandidaţilor PDL.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: El a mai spus că PDL are cea mai puternică şi competitivă listă de europarlamentari şi aceştia pot merge cu fruntea sus pentru că „au muncit în Europa mai mult decât toţi ceilalţi”.

Cookies