ARHIVA B365

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Listele candidaților care participă la EUROPARLAMENTARE 2014

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Alianța electorală PSD-UNPR-PC a depus, sâmbătă, la sediul Biroului Electoral Central, dosarele de candidatură pentru alegerile europarlamentare.

LISTA FINALA PSD-UNPR-PC:

1. Corina Cretu

2. Ecaterina Andronescu

3. Catalin Ivan

4. Dan Nica

5. Maria Grapini (PC)

6. Damian Draghici (UNPR)

7. Daciana Sarbu

8. Ioan Mircea Pascu

9. Viorica Dancila

10. Sorin Moisa.

11. Victor Bostinaru

12. Ciprian Tanasescu

13. Doru Frunzulica (UNPR)

14. Laurenţiu Rebega (PC)

15. Claudia Tapardel

Lista integrală a candidaților, pe stiripesurse.ro

Ecaterina Andronescu a câștigat procesul cu ANI. Poate candida la Europarlamentare 2014 

Dacă Înalta Curte menţine decizia ANI de incompatibilitate, Andronescu va pierde dreptul de a mai deţine o funcţie publică în următorii trei ani. De asemenea, NU mai poate candida la europarlamentare.

Ecaterina Andronescu, preşedintele interimar al PSD Bucureşti, a fost găsită în stare de incompatibilitate de către Curtea de Apel Bucureşti, în urma unei sesizări făcute de inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate. Ecaterina Andronescu a deţinut, în aceeaşi perioadă, funcţiile de senator, rector la Universitatea Politehnica din Bucureşti şi viceprepedinte PSD.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: Reprezentanții Partidului Național Liberal, în frunte cu Crin Antonescu și Rareș Mănescu, au depus listele de candidați la alegerile europarlamentare.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Lista PNL pentru alegerile europarlamentare este deschisă de Norica Nicolai, urmată de Adina Vălean, Ramona Mănescu, Cristian Buşoi, Renate Weber, Eduard Hellvig, Mihai Ţurcanu, Claudia Benchescu, Romeo Stavarache şi Andrei Muraru.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. PDL a depus, duminică, la Biroul Electoral Central (BEC) lista partidului pentru alegerile europarlamentare.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Depunerea dosarelor de candidatură a avut loc în prezența liderului PDL, Vasile Blaga, a unor lideri ai partidului și candidați la un fotoliu de deputat în Parlamentul European, potrivit Agerpres. Vasile Blaga și-a exprimat speranța ca democrat-liberalii să obțină în urma scrutinului din 25 mai șapte-opt locuri în Parlamentul European.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Pe lista PDL pentru alegerile europarlamentare pe primele poziții se află Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Ungureanu și Marian Jean Marinescu, actuali eurodeputați ai partidului. Pe aceeași listă, care are 42 de candidați, se regăsesc președintele PDL Cluj, Daniel Buda, și mai mulți primari democrat-liberali de mari orașe, Gheorghe Falcă (Arad), George Scripcaru (Brașov), Dorin Florea (Târgu Mureș) și Mircea Hava (Alba Iulia).

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Consiliul Național de Conducere a PNȚCD a finalizat pe 23 martie 2014, lista candidaților care vor reprezenta formațiunea creștin-democrată în alegerile europarlamentare.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, a anunțat că partidul pe care îl conduce a strâns  semnături, menționând că scopul este acela ca formațiunea să obțină, în alegeri, cel puțin 5% dintre voturi pentru a deveni partid europarlamentar. 

Partidul Național Țărănesc Creștin-Democrat a depus la 25 martie 2014, la Biroul Electoral Central, lista candidaților la alegerile europarlamentare, împreună cu 241.471 de semnături. Candidații creștin-democrați, Aurelian Pavelescu, Sebastian Bodu, Maria Stavrositu, Alexandru Ștefănescu și Ion Neacșu au fost însoțiți de prim-vicepreședintele PNȚCD, Vlad Moisescu, și deputatul Diana Tușa.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. „Lista electorală va fi deschisă de mine, în calitate de preşedinte al partidului, pe poziţia a doua, domnul Sebastian Bodu, europarlamentar PNŢCD, pe poziţia a treia, doamna Maria Stavrositu, preşedinta filialei Constanţa şi vicepreşedinte al PNŢCD, criticul şi scriitorul Alex Ştefănescu va fi pe poziţia a patra şi Nelu Neacşu, secretarul internaţional al partidului pe lângă PPE, pe locul al cincilea. În restul listei sunt şefi de organizaţii judeţene, Cluj, Braşov, Timiş, şi multe alte organizaţii judeţene”, a spus Pavelescu.

Iulian Crăciun este candidatul creștin-democrat pentru alegerile parțiale din București.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Consiliul Național de Conducere al PNȚCD a decis astăzi, 23 martie 2014, că formațiunea creștin democrată va participa la alegerile parțiale pentru colegiile de parlamentari care se vor desfășura odată cu scrutinul pentru europarlamentare. Formațiunea creștin-democrată se va concentra asupra colegiului de Senat, din Sectorul 4, colegiu abandonat de Dan Voiculescu.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Prima șansă de a fi nominalizat candidat în acest colegiu o are Iulian Crăciun, candidatul dreptei la alegerile din decembrie 2012 în același colegiu. Prim-vicepreședintele PNȚCD, Vlad Moisescu, a afirmat că: „Pentru PNȚCD, Capitala este o prioritate, pentru că, în urmă cu 20 de ani, aceasta era dominată de creștini-democrați și avem datoria să recâștigăm susținerea bucureștenilor.”

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Conducerea PMP a depus, luni, la Biroul Electoral Central (BEC), lista partidului pentru alegerile europarlamentare. Primele locuri sunt ocupate de Cristian Preda, Siegfried Mureşan, Teodor Baconschi şi Cristian Petrescu.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Europarlamentarul Cristian Preda, care deschide lista PMP, a precizat că pe următoarele locuri se află omul de afaceri Woetsch Gunther, fosta preşedintă a Federaţiei de Tenis Ruxandra Dragomir, Alexandru Leşco, care a avut de suferit la Tiraspol fiind condamnat în lotul Ilaşcu.

Preda a precizat şi obiectivele pe care le vor avea candidaţii PMP în Parlamentul European, anume o economie europeană solidă cu oportunităţi de locuri de muncă pentru români, consolidarea relaţiilor cu SUA şi o atitudine fermă faţă de Rusia, precum şi susţinerea intrării României în zona euro cel mai devreme în 2017, într-un mod care să fie profitabil pentru cetăţenii români.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. La sediul BEC au fost prezenţi preşedintele PMP Eugen Tomac şi deputatul Elena Udrea, aceasta arătând că au fost strânse 307.000 de semnături pentru depunerea listei pentru alegerile europarlamentare, adică „mai mult decât partidele cu 20 de ani de istorie”.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Partidul Noua Republica si-a depus, marti dimineata, la sediul Biroului Electoral Central, lista candidatilor pentru alegerile europarlamentare din 25 mai.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Potrivit unui comunicat de presa postat pe site-ul partidului Noua Republica, s-au strans peste 215.000 de semnaturi de sustinere a partidului.

De asemenea, partidul a mai transmis ca media varstei candidatilor este de 37 de ani, iar liderul candidatilor este insusi presedintele partidului, Mihai Neamtu.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Pe locul doi se afla George Mioc, un roman in varsta de 63 de ani, care locuieste de aproape 40 de ani in Statele Unite ale Americii, in timp ce locul trei ii revine lui Stefan Bargaoanu, antreprenor si prim-vicepresedinte al partidului.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Pe lista partidului Noua Republica figureaza 32 de candidati, dintre care 16 sunt antreprenori.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Au fost depuse liste de candidaţi în numele PRM atât de către Corneliu Vadim Tudor (care deschide lista), cât şi de Gheorghe Funar.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. PPDD a depus marți listele cu candidați la Alegerile Europarlamentare 2014, pe primele locuri pe lista candidaților aflându-se, pe lângă Dan Diaconescu și Simona Man, Diana Voiculescu, Liviu Neagu și Radu Orzață.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014.  Mircea Diaconu și-a depus candidatura ca independent, la BEC, miercuri seară, după ce a strâns 125.000 de semnături.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014.  Forta Civică a depus la BEC listele pentru europarlamentare. Pe primul loc al listei se află chiar liderul partidului, Mihai Răzvan Ungureanu.

Mihai Razvan Ungureanu a declarat ca media de varsta a candidatilor propusi de FC pentru europarlamentare este de 41 de ani, o treime dintre acestia fiind femei. Ungureanu a mai spus ca la BEC au fost depuse si cele 217.000 de semnaturi care sustin aceste candidaturi.

El a aratat ca pe locul doi al listei se afla Diana Pavelescu, secretar general al Asociatiei Degustatorilor Profesionisti si presedinte al Organizatiei FC Sibiu, iar pe locul trei Mihaela Nicolau, profesor in Galati, sustinatoarea unui doctorat in Italia, specialista in management si economie. Potrivit lui Mihai Razvan Ungureanu, locurile patru si cinci de pe lista sunt ocupate Adriana Radu, profesor la Iasi si Vlad Alexandescu, profesor universitar la Universitatea din Bucuresti, laureat al Academiei Franceze.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. – Dănuț Liga și-a depus și el candidatura, ca independent.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button