ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: Lista candidaturilor admise de BEC la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014

de:
02 apr. 2014
1 Afișari
ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: Lista candidaturilor admise de BEC la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: Purtătorul de cuvânt al BEC, Marian Muhuleţ,  a menţionat că în cazul PNŢCD a fost adoptată o decizie de admitere parţială a listei de candidaţi, informeaza Mediafax.ro.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: El a precizat că una dintre candidaturile depuse de PNŢCD a fost invalidată, respectiv cea a Mariei Stavrositu, care nu a depus în dosarul de candidatură declaraţia de colaborare sau nu cu fosta Securitate.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: Au fost respinse candidaturile depuse de Partidul Verde, Partidul Ecologist Român şi Noua Republică, Partidul Alianţa Socialistă, Alianţa Naţională a Agricultorilor, Partidul Dreptăţii Sociale.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: Corneliu Vadim Tudor a anunţat miercuri, că BEC i-a respins candidatura la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014, întrucât nu a strâns numărul de semnături necesare.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: BEC a decis, miercuri, că nici Mircea Diaconu nu poate candida la Parlamentul European. Agenția Națională pentru Integritate (ANI) a anunțat că actorul Mircea Diaconu nu poate candida la alegerile europarlamentare 2014 pentru că are o decizie definitivă din partea ICCJ de incompatibilitate.

Cookies