ARHIVA B365

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Incident electoral în Bucureşti: Polițiștii fac verificări

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. La o secţie de votare din Şcoala nr. 99, în Sectorul 4, membri ai altei secţii au vrut să voteze pentru europarlamentare pe listele suplimentare, dar au primit buletine de vot pentru parlamentarele din Colegiul 8, scrie digi24.ro.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Potrivit unor oficiali din Poliţia Capitalei, membrii unei secţiei de votare de la Şcoala nr. 99 au mers într-o altă secţie de votare din aceeaşi unitate de învăţământ şi au cerut să voteze pe listele suplimentare pentru alegerile eurparlamentare. Aceştia au constatat însă că au primit buletine de vot pentru alegerile parlamentare parţiale care au loc în Colegiul 8 pentru un mandat de senator.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014.  Comisia de votare de la Şcoala nr. 99, din Sectorul 4 al Capitalei, a sesizat incidentul la Secţia 16 Poliţie, care face verificări în acest caz, pentru a se stabili dacă s-a comis o infracţiune, au precizat sursele citate.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014.  CUn alt incident ar fi avut loc la o secţie de votare din Şcoala nr. 169, din Sectorul 6, unde o persoană ar fi introdus în urnă mai multe buletine de vot. Sesizarea este vertificată de poliţiştii Secţiei 20.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014.  În Capitală, pe lângă alegerile europarlamentare, bucureştenii din colegiile 7 şi 8 din Sectorul 4 votează, în 78 de secţii, şi pentru alegerea câte unui senator, posturi rămase vacante după demisiile lui Victor Ciorbea şi Dan Voiculescu.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button