ARHIVA B365

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Gabriela Szabo va fi reclamată la Poliție de PNL

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. „Cel mai flagrant caz de încălcare a legislației electorale, transmis în direct pe televiziuni îl reprezintă conduita doamnei candidat la colegiul din Ilfov, ministrul Gabriela Szabo, care nu a învățat din păcate că atunci când se află în incinta secției de votare nu poate să enunțe, să exprime, numele partidelor sau alianței politice pentru care a votat. Domnia sa a făcut acest lucru și în incinta secției de votare, și în perimetrul descris de lege și ca atare este pasibilă de amendă sub efectul legislației electorale”, a susținut Mihalache, menționând că va fi depusă o sesizare la Poliție, scrie realitatea.net.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. El a susținut că a avut loc un „desant” în Ilfov cu premierul Victor Ponta și cu alți candidați.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Liberalul a precizat că și premierul ar fi încălcat normele legislației electorale întrucât sâmbătă, după încheierea campaniei electorale, a acordat un interviu la un post de televiziune. „A folosit pretextul că acest interviu, ca și cum noi am fi o națiune de proști, este dat în calitate de prim-ministru și nu în calitate de lider de partid. Din punctul ăsta de vedere credem că săptămâna viitoare, când lucrurile se vor mai liniști, Consiliul Național al Audiovizualului va trebui să decidă asupra acestei încălcări flagrante a legislației electorale”, a mai spus Mihalache.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Candidatul pentru funcţia de deputat Gabriel Szabo a votat, duminică, la Şcoala nr. 2 din Buftea, fiind susţinută de premierul Victor Ponta, de soţia acestuia, Daciana Sârbu, de Daniel Constantin, Gabriela Firea şi Ilie Năstase. Victor Ponta a întrebat-o pe Gabriela Szabo, după vot, cum a fost să se voteze pe ea însăşi prima dată, aceasta răspunzând: „A fost interesant”. Szabo a spus, după ce a votat, că performanţa din sport vrea să o ducă în politică şi că este o mare bucurie să candideze pentru ilfoveni şi să facă lucruri importante pentru aceştia.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, duminică, după ce şi-a exprimat opţiunea electorală, că a votat pentru PNL, menţionând că Uniunea Europeană este „o construcţie a liberalismului” şi îndemnându-i pe români să vină să voteze într-un număr cât mai mare.

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button