ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Deputat PNL: Pacienți în halate și pijamale, scoși la vot în Capitală

de:
25 mai 2014
0 Afișari
ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Deputat PNL: Pacienți în halate și pijamale, scoși la vot în Capitală

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Deputatul PNL Alina Gorghiu a declarat că liberalii au făcut o plângere penală cu privire la Școala 146 IG Duca, secția 946 din Sectorul 5, unde ”au fost încolonați pacienți în halate” pentru a merge la vot, scrie realitatea.net.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. ”Foarte mulți pacienți, internați, scoși de un anumit doctor Arsene Gabriel – îi dau numele că poate se simte și renunță la genul ăsta de turism cu pacienți. Mie mi se pare sub orice fel de nivel de înțelegere, din spusele pacienților au fost trimiși de acest doctor care teoretic este la spitalul Burghele, un spital de urologie. În schimb, surpriză, toți pacienții au adeverințe medicale semnate de acest domn din partea Institutului Național pentru Medicină și Recuperare a Capacității de Muncă. Asta în condițiile în care la același spital s-a făcut o solicitare de urnă mobilă și a fost trimisă urna pentru 53 de pacienți, toți din localitățile Târgu Mureș, Câmpulung și Călărași”, a declarat Gorghiu.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Ea a menționat că a fost depusă la Poliție o sesizare penală in rem, precizând că reprezentanții PNL din secțiile de votare au relatat că pacienții erau însoțiți de o asistentă și ar fi fost internați cu o zi înainte, urmând să fie externați mâine.

Cookies