ȘTIRI

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: Cum explică MIRCEA DIACONU contestaţiile privind candidatura sa

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: MIRCEA DIACONU a fost întrebat, joi, de jurnalişti, dacă sunt înregistrate contestaţii la BEC la listele de semnături. MIRCEA DIACONU a spus că există doar contestaţii la candidatura sa.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: „Nu sunt contestaţii la listele cu semnături, ci la candidatura mea, la dreptul de a alege şi a fi ales, care face parte din drepturile universale ale omului. Cineva vrea să mi-l ia, şi eu spun că nu trebuie să mi-l ia, şi nu vreau să îl dau. Se întâmplă asta pentru că într-o perioadă care a contat, în 2009, de divergenţe şi opinii, mi-am spus părerea tranşant despre o persoană care conduce cu o mână de fier forjat şi astăzi şi care a creat un sistem cu nişte oameni cheie, aşezaţi în instituţii cheie, şi care acţionează direcţionat. Adică, se îndreaptă către o persoană şi o termină, ca imagine, carieră, sănătate. Şi eu am devenit o ţintă”, a spus MIRCEA DIACONU, conform Mediafax.ro.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014:Întrebat de ce evită să spună numele acelei persoane, MIRCEA DIACONU a răspuns că nu vrea să coboare la nivelul acesteia.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: MIRCEA DIACONU a spus că nu crede că BEC îi va respinge candidatura la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: „Nu cred că BEC va respinge candidatura mea, mă uit pe lege şi ştiu ce atribuţii are şi cum priveşte BEC lucrurile, le priveşte tehnic, rece, după legea sa. Aştept contestaţiile să se judece acest lucru şi să înţelegem şi noi odată dacă unui cetăţean român îi poţi tăia drepturile civile, cetăţeneşti când vrei tu, ca organ administrativ. Mie nu mi-a retras nimeni aceste drepturi, nu am omorât pe nimeni în România, nu am furat un leu, de ce să fiu pedepsit în felul ăsta”, a afirmat acesta.

Mircea Diaconu şi-a depus, miercuri seară, la Biroul Electoral Central, dosarul de candidatură şi listele de susţinători pentru a intra în alegerile europarlamentare în calitate de candidat independent. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button