ARHIVA B365

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Crin Antonescu a votat la o școala din București

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. „Am votat pentru cea mai bună echipă, pentru cel mai bun program. Dar cel mai important este că m-am prezentat să votez”, a declarat Crin Antonescu, după ce şi-a exercitat votul la o secţie deschisă la Şcoala nr. 73 Barbu Delavrancea din Bucureşti, scrie mediafax.ro.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. El a spus că exprimarea votului este un gest civic şi a făcut apel ca românii să meargă la vot.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. „E clar din toate evaluările că vom avea din nou o prezenţă mică, sper însă să nu fie neobişnuit de mică”, a arătat Antonescu.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Liderul PNL a precizat că este important ca românii să voteze, deoarece cei 32 de eurodeputaţi ce vor fi aleşi duminică la alegerile europarlamentare vor participa la luarea unor decizii majore pentru viaţa oamenilor.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. „Eu aş spune că acest vot este chiar mai important decât cel din alegerile interne”, a subliniat Antonescu.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Crin Antonescu a spus că aşteaptă „cu relaxare, dar şi cu nerăbdare” rezultatele alegerilor.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button