ȘTIRI

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: Corneliu Vadim Tudor NU poate candida la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: Corneliu Vadim Tudor dorea să candideze la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014 din partea PRM, însă Biroul Electoral Central nu a validat lista PRM din cauza unor nereguli în listele cu semnături de susţinere.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: Corneliu Vadim Tudor a declarat că va contesta decizie BEC, adăugând căVa ieşi un tămbălău internaţional.”

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: BEC a decis, miercuri, că nici Mircea Diaconu nu poate candida la Parlamentul European.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: Agenția Națională pentru Integritate (ANI) a anunțat că actorul Mircea Diaconu nu poate candida la alegerile europarlamentare 2014 pentru că are o decizie definitivă din partea ICCJ de incompatibilitate. În urma acestui anunţ făcut de ANI, PNL a decis retragerea lui Mircea Diaconu de pe listele pentru alegerile europarlamentare din 25 mai. Ulterior, Mircea Diaconu şi-a dat demisia din PNL şi a anunţat că va candida ca independent la alegerile europarlamentare, demarând şi o campanie de strângere de semnături în acest sens. În ciuda avertismentelor ANI referitoare la ilegalitatea candidaturii actorului, pe 26 martie, Mircea Diaconu şi-a depus candidatura ca independent la Parlamentul European, cu 125.000 de semnături.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button