ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Cine a pus muşte uriaşe pe afişele cu candidaţii la EUROPARLAMENTARE

de:
21 mai 2014
1 Afișari
ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Cine a pus muşte uriaşe pe afişele cu candidaţii la EUROPARLAMENTARE

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Activistul bucureştean Mihai Tociu a revenit în atenţia opiniei publice cu o nouă campanie de protest împotriva întregii clase politice, intitulată „EuroMusca”. Practic, mai multe insecte au fost lipite pe afişele de campanie, direct pe capul candidaţilor la alegerile europarlamentare. La acţiune a participat şi avocatul Mihai Rapcea, fost membru al Noii Drepte Bucureşti, notează frontpress.ro.

„‘Insecta-etalon al Democraţiei’, cunoscută în România sub numele ‘musca de kkt’, a ajuns la concluzia că toţi politicienii o hrănesc gratis, din produsul muncii lor”, susţine Mihai Tociu pe pagina sa de Facebook.

„Un print în format A4 al acestui reuşit exemplar, pe o hârtie groasă ca cea de la diploma de doctorat a lui Victor Ponta, decupată cu mare angajament politic cu foarfeca pe contur, poate fi lipită de fiecare ‘elector’, cu scotch dublu-adeziv, pe candidatul preferat. Mai multe muşte lipite înseamnă mai multă consideraţie pentru clasa politică actuală”, mai susţine activistul, care îi îndeamnă pe românii care îi împărtăşesc ideile să continue acţiunea.

Mihai Tociu este coordonator al asociaţiei Toleranţă Zero şi un împătimit al promovării Oinei ca sport naţional al românilor. A devenit cunoscut opiniei publice după ce în timpul alegerilor parlamentare din 2012 a protestat inedit împotriva politicianismului reproducând sub balconul său, din luminiţe de brad, celebra întrebare „Eu cu cine votez?”. De asemenea bucureşteanul, care a reaplicat numele Budapesta pe Arcul de Triumf, care amintea de glorioasa campanie din 1919, a colaborat pentru scurt timp cu ediția online a ziarului Adevărul, fiind acuzat de „antisemitism”.

Cookies